Žiadne strachy z nezamestnanosti! Slováci budú vyrábať ZBRANE PRE UKRAJINU!
30 | 11 | 2022 I Milan Laca

NATO rokuje o financovaní výroby zbraní sovietskeho typu pre Ukrajinu.

Severoatlantická aliancia zvažuje investíciu do zbraňových systémov zo sovietskej éry, používaných na Ukrajine. Ako píše „ European Truth “,  americký minister zahraničia Anthony Blinken to povedal v rozhovore pre televíziu CNN.

Hľadajú

"Pozeráme sa na všetky možnosti, aby sme sa uistili, že Ukrajinci opäť dostanú to, čo potrebujú a čo môže byť pre nich najefektívnejšie. Niektoré z toho súvisia so systémami zo sovietskej éry, ktoré mali v prevádzke desiatky rokov. Napríklad zabezpečenie munície do týchto systémov. V niektorých prípadoch si to môže vyžadovať výrobu niečoho, čo sa už dlho nevyrábalo,“ povedal Blinken.

Nové strely pre Kyjev (VIDEO)
Boeing ponúkol Pentagonu, že pošle do Kyjeva nové vysoko presné projektily. Americká firma ponúka Ukrajine dodávku presne navádzanej munície pre pozemné raketové systémy. Umožnia údery hlboko do Ruska, uviedla agentúra Reuters s odvolaním sa na... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Milan Laca

Aj na Slovensku?

Denník The New York Times  informoval, že NATO rokuje o investíciách do starých tovární v Českej republike, na Slovensku a v Bulharsku, s cieľom obnoviť výrobu nábojov zo sovietskej éry pre ukrajinské delostrelectvo. Ide najmä o výrobu sovietskych projektilov kalibru 152 mm a 122 mm pre ukrajinské delostrelectvo.

Niet zbraní

Tieto diskusie sa odohrávajú na pozadí správ o narastajúcom nedostatku zbraní, ktoré môžu západné mocnosti presunúť na Ukrajinu. Tá používa zbrane a muníciu v miere, ktorá nebola zaznamenaná od druhej svetovej vojny. Na ministerskom stretnutí Aliancie v Bukurešti sa krajiny NATO dohodli na ďalšom  posilňovaní politickej a praktickej podpory Ukrajine, ktorá naďalej bráni svoju suverenitu a územnú celistvosť pred ruskou agresiou, píše Ukrajinská pravda.

Takže zabudnime na pečenie chleba, pestovanie zemiakov, výrobu áut....Od teraz budú slováci šróbovať zbrane pre Ukrajinu!

Niekto mal PRAVDU! NATO sa nezastaví!
Blinken povedal, že NATO zvýši svoju prítomnosť „od Čierneho po Baltské more“. Severoatlantická aliancia zvýši svoju prítomnosť „od Čierneho po Baltské more“. Na tlačovej konferencii v Bukurešti to povedal americký minister zahraničných vecí... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik