NEVERILI BY STE VLASTNÝM OČIAM! Odvaha, alebo hlúposť na mol opitého vodiča
30 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Policajti oddelenia evidencie vozidiel Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku mali v doobedných hodinách tú česť zažiť nevídaný zážitok, o ktorom informujú na sociálnej sieti.

Policajti oddelenia evidencie vozidiel Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Pezinku neverili vlastným očiam, keď na dopravný inšpektorát prišiel na mol opitý vodič prihlásiť auto, informuje Polícia SR - Bratislavský kraj. 

Ku konkrétnemu „okienku“ sa mal dostaviť muž, ktorý žiadal o evidenčný úkon prihlásenie vozidla.

"Všetko by bolo v poriadku, keby muž pri komunikácii s policajtom nejavil známky požitia alkoholu," uvádza sa na stránke.

"Medzi časom, kedy sa daný úkon vykonával, bola k budove Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku privolaná hliadka. Muža – vodiča, ktorý javil známky požitia alkoholu hliadka skontrolovala a podrobila vykonaniu dychovej skúšky. Tou bola mužovi nameraná hodnota 0,95mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 1,98 promile," píšu.

Muž mal byť podľa zverejnených informácií obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné oddelenie za účelom vykonania ďalších úkonov.

Políciu prípad únosu Vietnamca VYRUŠUJE! A v čom?
Národná kriminálna agentúra (NAKA) začala v kauze únosu Vietnamca z roku 2017 trestné stíhanie pre podozrenia z korupcie. Policajný prezident Štefan Hamran o tom informoval na stredajšom parlamentnom brannobezpečnostnom výbore. Prípad únosu... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik