MATOVIČ zase PLAČE A KLAME
01 | 12 | 2022 I Gabriela Fedičová

Igor Matovič (OĽaNO), minister financií zase plače a klame! Jeho prejav v parlamente mal byť priam neuveriteľný! 

Hyenizmus, nespravodlivosť, amorálne konanie a branie si rukojemníkov ako pri únose lietadla teroristami. Takto zhodnotil minister financií Igor Matovič (OĽANO) vyjednávanie odborárov z Lekárskeho odborového združenia (LOZ) pri rokovaniach o platoch zdravotníkov. V Národnej rade (NR) SR vyhlásil, že by bol rád, keby návrh na zvýšenie platov lekárov neprešiel. Hovorí o veľkom zlyhaní a výsledku nemorálneho konania odborárov, ktorí podľa neho opľuli všetkých pracovníkov v nemocniciach.

Matovič sa v pléne riadne ROZČERTIL: TOTO je HYENIZMUS!
Hyenizmus, nespravodlivosť, amorálne konanie a branie si rukojemníkov ako pri únose lietadla teroristami. Takto zhodnotil minister financií Igor Matovič (OĽANO) vyjednávanie odborárov z Lekárskeho odborového združenia (LOZ) pri rokovaniach o... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

"Počuli ste šialenca," reagoval Milan Mazurek na prejav Igora Matoviča, ktorý lekárskych odborárov prirovnal k teroristom.

Matovičov prejav k platom lekárov mal byť podľa Milana Mazureka v parlamente priam neuveriteľný.

"Rok nedokázal s lekármi rokovať a naťahoval všetko do posledného dňa. Zase traumatizoval spoločnosť, vystavil celý národ hrozbe kolapsu zdravotníctva a nakoniec ešte všetkých dourážal a prirovnal k teroristom," uviedol Mazurek na sociálnej sieti.

"Každý z nás si praje, aby sa platy zvýšili aj zdravotným sestrám atď. Platy by mal štát zvyšovať v rámci svojich možností všade, kde sa dá, ale prečo o tom hovorí Matovič?" Pýta sa Mazurek.

A hneď aj prízvukuje, že platy zdravotných sestier sú zahrnuté inde. "Na Naďove ministerstvo pridal v ďalšom roku o 600 miliónov naviac," hovorí Mazurek.

"Prečo namiesto nákupu nekonečného množstva vojenskej techniky, ktorú sú schopní poslať na Ukrajinu, nepomôžu radšej aj ostatným zamestnancom v zdravotníctve?"Pýta sa poslanec NR SR za stranu Republika.

"Možností je veľa. On však nechce pomáhať a vyrovnávať rozdiely. Chce len ukazovať prstom a ukájať svoj božský komplex," konštatuje v príspevku Milan Mazurek.

VIDEO:

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik