Premiér je ZNECHUTENÝ z Fica! Rozoštvávači vo vlastnej strane mu však NEVADIA!
30 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

„Líder zloby a rozvratu. Robert Fico sa môže opäť hanbiť,“ napísal hneď na úvod svojho príspevku na sociálnej sieti premiér Heger v reakcii na výroky šéfa opozičného Smeru-SD. Ten sa totiž vyjadril k prejavu prezidentky Čaputovej, že to, „čo predviedla bolo strašné“. To, že jeho kolegovia bežne nazývajú Slovákov opicami, lúzou, či dezolátmi mu očividne vôbec neprekáža! 

„Dnes to bola jedna nesvojprávna americká slúžka. Sorosove dieťa v plnej kráse a nahote,“ uviedol Fico počas tlačovej konferencie. Reakcia premiéra bola blesková.

Fico ako líder polarizácie

„S pani prezidentkou nie vždy vecne súhlasím... Absolútne si však vyprosujem, ako občan Slovenskej republiky, aby sa niekto voči hlave štátu, žene a matke, vyjadroval tak vulgárnym spôsobom ako Robert Fico. Som znechutený,“ pokračuje Heger.

Ďalej však s prezidentkou predsa len v niečom súhlasí: "Súhlasím s pani prezidentkou, že rétorika politikov má vplyv na nálady a emócie spoločnosti. Som zástanca kultúry úcty. Ficove slová sú jedom pre našu verejnosť, stierajú hranice slušnosti a šíria len zlobu a nenávisť. Práve ľudia ako Fico sú lídrami polarizácie, ktorá rozdeľuje našu krajinu."

Vulgarizácia politiky

"Prosím, nezatvárajme si oči pred vulgarizáciou politiky. Odmietnime spôsob politickej komunikácie, ktorá podnecuje k násiliu a prebúdza v ľuďoch tie najhoršie pudy," dodal Heger na záver. Premiér si pravdepodobne neuvedomil, že o post priekopníka vo vulgárnom prejave sa bijú práve dvaja jeho kolegovia z OĽaNO - Igor Matovič a Jaroslav Naď. Mal by si pred svojimi výrokmi najskôr upratať na vlasnom dvore.

ŠOK! Vzdáva sa ČAPUTOVÁ funkcie?
Plánuje sa prezidentka Zuzana Čaputová vzdať prezidentskej funkcie? Nie, toto nie je dezinformácia. Sama to uviedla v utorok, v pléne slovenského parlamentu, so svojou „októbrovou“ Správou o stave Slovenskej republiky. Čo konkrétne uvidela? Svitá... Čítať ďalej
30 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik