ŠOKUJÚCE! Pseudovakcíny a KOLAPSY športovcov
18 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Bežecký závod v Španielsku: Traja účastníci utrpeli infarkt, 33 skončilo v nemocnici!

Nikto sa nesnaží oficiálne vyšetriť ani dôvody

Nikdy v histórii nedochádzalo k toľkým kolapsom športovcov ako zhruba posledný rok a pol. Avšak rovnako ako sa nehľadajú dôvody zvýšenej úmrtnosti mladých ľudí či dôvody nižšej pôrodnosti ako obvykle, nikto sa nesnaží oficiálne vyšetriť ani dôvody nezvyčajne mnohých kolapsov mladých a doteraz zdravých športovcov.

Najčastejšie sa ich problémy zvádzajú na počasie, čo je však len úbohá výhovorka, pretože v minulosti bolo v niektorých rokoch aj oveľa teplejšie ako tento rok a k podobným hromadným kolapsom nedochádzalo. Navyše, nie vždy je v deň pretekov tropické teplo, to napokon nebolo ani pri nedeľných bežeckých pretekoch v Španielsku.

Pri obľúbenom bežeckom závode Behobia - San Sebastián konanom v Španielsku vypadol mimoriadny počet účastníkov. Traja bežci utrpeli infarkt. Dvaja z nich sa uzdravili, stav tretej osoby – ktorá je stále v nemocnici – je ‚znepokojivý a vážny'.

Zelenského NOČNÁ MORA
Ruské údery na slabé miesto Ukrajiny sa pre Zelenského zmenili na nočnú moru! Bez elektriny je viac než desať miliónov Ukrajincov. Rusko našlo Achillovu pätu Viac než desať miliónov Ukrajincov zostalo vo štvrtok bez dodávok elektrickej energie v... Čítať ďalej
18 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

„Nezvyčajne teplo“

Až 33 bežcov bolo z rôznych dôvodov prevezených do nemocnice. Väčšina z nich údajne utrpela „úpal“. V nedeľu bolo v oblasti 26 stupňov, čo však nie je žiadne extrémne horúco.

Minulý mesiac musela dopravná polícia v Haagu naliehavo poskytnúť pomoc amsterdamskej jednotke kvôli „veľkému počtu ľudí, ktorí počas amsterdamského maratónu skolabovali“. Motocyklisti sprevádzali do nemocníc v Amsterdame šesť sanitiek z iných regiónov.

Predtým sa počas Singelloopu v Brede urobilo nevoľno trom ľuďom. Všetci traja museli byť resuscitovaní. Tesne pred cieľom nečakane spadol muž. Sanitkou bol prevezený do nemocnice. Prvá pomoc bola poskytnutá aj ďalším dvom účastníkom.

V máji zomrel bežec po tom, čo ubehol Brooklynský polmaratón. Tridsaťročný muž utrpel zástavu srdca a bol prevezený do nemocnice, kde bol vyhlásený za mŕtveho.

Newyorský hasičský zbor uviedol, že 16 ľudí bolo prevezených do nemocnice, vrátane muža, ktorý zomrel. Policajt povedal, že po cieľovej rovinke skolabovali ďalší štyria ľudia. V inkriminovaný deň bolo podľa médií „nezvyčajne teplo“.

Ukrajinská raketa? Je to EŠTE HORŠIE, tvrdí EXPERT! (FOTO)
Nie nešťastná náhoda s obranným výstrelom proti ruskej rakete, ale ukrajinská provokácia, ktorá mala posilniť odpor západných „hlúpych nevojakov“ proti Rusku. Tak analytik Štěpán Kotrba vo svojom komentári pre české ParlamentníListy.cz rozoberá... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik