ŠOKOVANÝ Macko Gyimesimu: Vy si DOVOĽUJETE mať VLASTNÝ NÁZOR?
18 | 11 | 2022 I Alica Kočišová

Poslanec NR SR György Gyimesi sa na sociálnej sieti vyjadril k incidentu v Poľsku, kam dopadla raketa a usmrtila dvoch občanov Poľska. Na jeho slová, ako od začiatku nesúhlasil s dodávkami zbraní Ukrajine, zareagoval generál Pavel Macko na Twitteri. V jednoduchom príspevku upozorňuje Gyimesiho na to, že právo na názor, aj keď nesprávny, má práve vďaka novembru ´89.

Ako uviedol Gyimesi (OĽaNO), už od začiatku vojny nesúhlasí s dodávkami zbraní Ukrajine. Je to preto, lebo podľa jeho slov majú obyvatelia prihraničných obcí, ako aj zamestnanci železnice v Čiernej nad Tisou oprávnene o svoje životy veľký strach. Práve po železničných koľajach sa dodávky zbraní presúvajú a v Čiernej nad Tisou prechádzajú na ukrajinskú stranu.

Tvrdí, že liberáli a progresívci si pri vypočutí jeho názoru a upozornenia, že hrozba je reálna, už vtedy "ťukali na čelo". "Dnes je to smutná realita. Síce sa to udialo v Poľsku, ale o možnosti dopadu rakety na naše územie už otvorene hovorí nielen premiér Heger, ale vlastne všetci, pre ktorých mier nie je riešenie. …a to v blízkosti hranice máme strategické letisko, prekládku a železničný dopravný uzol," konštatuje vo svojom príspevku Gyimesi.

TOTO musíte VIDIEŤ! Pán premiér, že sa NEHANBÍTE! (VIDEO)
Heger, ktorého vláda blokuje iné názory tvrdí, že sloboda a demokracia nás učí prijať aj mienku iných! Predseda vlády vo svojom prejave k štátnemu sviatku pri príležitosti boja za slobodu a demokraciu pripomenul, že aj na Slovensku silnejú názory,... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

S týmto názorom zastupuje najväčšiu vládnu stranu?

Na jeho príspevok zareagoval generál Pavel Macko (ODS), ktorý Gyimesiho za jeho názor nešetril: "Pán G. by asi namiesto dodávok zbraní pre Ukrajinu súhlasil s dodávkami ostnatého drôtu pre okupantov.

Tí by mohli do internačných táborov nahnať tých Ukrajincov, čo odmietajú konvertovať na ruský národ. 33 rokov od 17.11.1989 má právo na názor. Šokuje to, že zastupuje najväčšiu vládnu stranu!" 

Naď k Nežnej revolúcii: TOTO by ste nečakali!
Deň boja za slobodu a demokraciu je sviatok, z ktorého sa politici každý rok snažia vytĺcť kapitál a aspoň trochu sa cez neho zviditeľniť. Pred kameru sa postavil aj minister obrany Jaroslav Naď. Skutočnú demokraciu sme dosiahli až MY! Naď sa... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik