NEUVERÍTE! Prezidentka začala hrať na hudobný nástroj. Vymení KARIÉRU? (VIDEO)
18 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Prezidentka Zuzana Čaputová sa po skončení svojho mandátu vo funkcii hlavy štátu môže kľudne pridať k hudobnej skupine!

Dnes o 10. hodine sa rozozvučali bubny na viac ako 350 školách po celom Slovensku a tiež na námestiach v Nitre, Trstenej, Trenčíne, Partizánskom či Michalovciach. Symbolicky tak upozornili na problém násilia, týrania a zneužívania detí.

"Bubnovaním z Prezidentského paláca, s deťmi zo základnej školy na Ostredkovej ulici v Bratislave a so skupinou Campana Batucada, som sa k tejto skvelej akcii pripojila," píše prezidentka na sociálnej sieti.

"Ďakujem viac ako 61-tisíc deťom, organizátorom, učiteľkám, učiteľom, psychologičkám a ďalším zanieteným ľuďom, ktorí dnes bubnovali a zapájajú sa do ďalších osvetových aktivít, počas ktorých otvorene hovoria o násilí čo sa deje doma, v škole, v tábore alebo na sociálnych sieťach," poďakovala za účasť Čaputová.

Podľa prezidentky tak vytvárajú spoločenstvá, ktoré sú vnímavejšie voči násiliu a ktoré ho neprehliadajú a nebagatelizujú. Týmto spôsobom posilňujú tých, ktorí násilie zažívajú v tom, aby vyhľadali pomoc.

"Veľmi presne to vystihuje heslo tejto každoročnej aktivity centra Slniečko z Nitry pri príležitosti Medzinárodného dňa prevencie týrania a zneužívania detí - „Ticho deti pred násilím neochráni“," uzavrela hlava štátu.

NEUVERÍTE! Rodinná hádka u KOLLÁRA: Táto pani P prišla v teplákoch a POLONADROGOVANÁ...
Kollárova DCÉRA naložila jednej z jeho MATIEK! Boris Kollár prerušil schôdzu národnej rady a odletel na dovolenku do Dubaja. Nie však s Barborou Richterovou, matkou svojho najnovšieho dieťaťa, ale s neznámou blondínkou. To Richterová nepredýchala a... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik