Juraj Mesik: Tí, čo kričali, aby ľudia kvičali, si želajú IBA JEDNO!
19 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Juraj Mesik bol jedným z lekárov, ktorí pri ochorení C-19 odporúčali liečbu IVM a vysokými dávkami vitamínov. Od kolegov, ale aj verejnosti si tým získal "nálepku" šíriteľa neprávd. Dnes tvrdí, že vláda svojim konaním o život pripravila tisícky ľudí.

Medzi "dezinformátorov" ho zaradila aj policajná stránka vytvorená na boj proti hoaxom a nepravdivým informáciám. Ako to celé prežíval on a čo si o pandémii myslí dnes?

Pobavený

Útoky "polovzdelaných propagandistov si nepripúšťal. 

"Tí ešte v pondelok nevedeli čo je to RNA a v stredu z nich boli experti na mRNA vakcíny? Na týchto novodobých komsomolcoch sa dá len smiať. Čo ma mrzelo a mrzí je mlčanie väčšiny skúsených starých lekárov, ktorí už nie sú závislí na bakšišoch a exotickej kongresovej turistiky od farmafiriem," hovorí MUDr. Mesik. 

Lengvarského NATREL jeho exporadca! Je to čisto LOBISTA PENTY
O tom, že zdravotníctvo je v predkolapsovom štádiu, hovorí otvorene už pomaly každý, okrem vlády, ktorá sa stále tvári, ako keby o nič nešlo. Už dlhšie sa ozývajú lekári, pre ktorých je situácia už tak neúnosná, že podávajú výpovede, ozval sa však... Čítať ďalej
18 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Čas mu dal za pravdu

Dnes všetci tí, čo kričali, že vakcína je sloboda a ako by všetci neočkovaní mali od bolesti kvičať, majú podľa neho jedinú snahu - aby sa na ich propagandu čím skôr zabudlo. 

"Ak ale na to, čo sa tu stalo slovenská spoločnosť zabudne, dovolí aby sa to isté časom znovu zopakovalo,“ varuje Mesik.

Lengvarského NATREL jeho exporadca! Je to čisto LOBISTA PENTY
O tom, že zdravotníctvo je v predkolapsovom štádiu, hovorí otvorene už pomaly každý, okrem vlády, ktorá sa stále tvári, ako keby o nič nešlo. Už dlhšie sa ozývajú lekári, pre ktorých je situácia už tak neúnosná, že podávajú výpovede, ozval sa však... Čítať ďalej
18 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

"Vysoko nebezpečný" Ivermektín

MUDr. Mesik tvrdí, že toto tvrdenie do mainstreamu vniesli farmceutické firmy. Je to o biznise.

"Na ivermektín už dávno vypršali licencie a môže ho vyrábať ktokoľvek na svete. Výsledkom je, že je veľmi lacný, balenie sa v rozvojových krajinách predáva doslova za desiatky centov," vysvetľuje Mesik s tým, že 180 publikovaných vedeckých prác potvrdilo vysokú účinnosť tohto liečiva.

Zdiskreditovať ho bolo "nutné" v záujme vysokých ziskov za liečivá, ktoré stoja stovky, až tisíce eur, no majú ďaleko nižšiu účinnosť. 

Antikampaň však bola masívna, pretože do nej boli zapojené ako farmafirmy, tak politici, médiá, ale aj "výdatne motivovaní" lekári. Tí jeho neúčinnosť videli, pretože nebol podávaný včas a správnym spôsobom.

Aké má Ivermektin nežiadúce účinky?

"Ivermektín bol za 40 rokov čo sa používa, podaný stovkám miliónov ľudí vrátane malých detí a tehotných žien. Neboli pri ňom zaznamenané žiadne významné vedľajšie účinky. Množstvo voľne dostupných liekov, napríklad taký acylpyrín alebo rôzne analgetiká, sú oproti Ivermektínu hotoví zabijaci. O desiatkach liekov na predpis ani nehovoriac," vysvetľuje MUDr. Mesik.

Zvýšenú opatrnosť by pri užívaní tohto lieku zvážil pri veľmi malých deťoch, tehotných ženách a ľuďoch, ktorí užívajú veľa druhov liekov. 

"Experimentálne vakcíny proti covidu sa u nás masovo podávali na štadiónoch a v obchodných centrách aj tisíckam tehotných žien a malých detí. Dvojaký meter ako vyšitý," pripomína lekár situáciu spred ani nie dvoch rokov.

Zhromaždenie lekárov: NEDOSTATOK personálu, VYČERPANÍ zdravotníci, zbytočné ÚMRTIA!
Lekári a zástupcovia ďalších zdravotníckych profesií na štvrtkovom protestnom zhromaždení pred Úradom vlády SR v Bratislave apelovali na vládu, aby riešila stav slovenského zdravotníctva. Hovorili o nedostatku personálu, vyčerpaní zdravotníkov,... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Pred zdravím majú prednosť peniaze

MUDr. Mesik potvrdzuje to, čo mnohí dávajú do roviny veľmi čierneho humoru, a síce že najlepší pacient je chronický pacient. Pravdou je, že zo zdravého človeka firma vyrábajúca lieky, zisk nenadobudne.

"Farmabiznis žiaľ žije z ľudských chorôb a z chorých ľudí – nie z podpory zdravia a zdravých ľudí. Platí heslo "Dobrý človek – chorý človek. Najlepší človek – chronicky chorý človek“," hovorí lekár.

Polícia v antikampani

"Polícia by v demokratickej krajine mala slúžiť zákonu. U nás žiaľ – a nielen ona, ale aj časť prokuratúry a súdnictva – často slúžia záujmom práve vládnucich strán a politikov. Navyše policajti z oddelenia, ktoré má slúžiť boju s dezinformáciami nemajú žiadne biologické ani medicínske vzdelanie a preto nie je žiadny problém zmanipulovať ich tak, že šíriac dezinformácie oni sami úprimne veria, že bojujú proti dezinformáciám," poznamenáva MUDr. Mesik, pričom situáciu prirovnáva k inkvizícii, veď aj inkvizítori, ktorí upaľovali ľudí verili, že sú vinní z čarodejníctva.

Rada na záver

„Chráňte seba a svojich blízkych pred ochoreniami a berte vysoké dávky vitamínu D. Ja ho beriem v kvapkách forte denne 8 000 až 10 000 jednotiek IU, ale stačí dať si väčšiu dávku menej často, povedzme raz-dva krát za týždeň. A kombinovať ho s vitamínom K2,“ uzatvára MUDr. Juraj Mesik.

PREČO som dala VÝPOVEĎ a prečo sa mi ju NECHCE STIAHNUŤ
Včera bol 17. november a to je deň kedy my všetci, ktorí sa staráme o kriticky chorých novorodencov, oslavujeme Deň predčasne narodených detí. Okrem poďakovaní a fotiek, ktoré nám v tieto dni chodia na oddelenie vo veľkom počte, okrem darčekov,... Čítať ďalej
18 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik