Generál Viktorín: Minister Naď nás doslova predal!
19 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Minister Jaroslav Naď oznámil vytvorenie "údržbárskeho centra" vojenskej techniky na Slovensku. Generál Viktorín (Republika) si však myslí, že týmto si nás Nemci kúpili a aktuálnu situáciu pripomína k situácii spred pár rokov s utečencami.

Údržbárske centrum má vzniknúť na základe dohody medzi slovenským ministerstvom obrany a nemeckým Bundeswehrom a generál Jozef Viktorín vysvetľuje, že minister obrany predal vlastnú krajinu.

Slabé argumenty

"Tu neobstojí fakt, že slovenské firmy budú mať zákazky. Že bude posilnená zamestnanosť. Tu ide aj o etický kódex. Pán minister, rozumiete vôbec, o čom rozprávam? Rozumiete, aký etický kódex mám na mysli?" Zaujíma gen. Viktorína. 

Melicher DRSNE: MIMONI Heger s Naďom sú absolútne MIMO REALITY!
Po dvoch rokoch vlády OĽaNO má Slovensko už len polovičnú suverenitu a demontovanú ochranu vzdušného priestoru! Upozorňuje na to vo svojom statuse politológ a podpredseda Mladých sociálnych demokratov (MSD) Igor Melicher. Čo hovorí Heger s Naďom je... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Prihovára sa priamo ministrovi

"Všetci na Slovensku vedia, že ste zo Slovenskej republiky spravili terč. Nerešpektujete národné záujmy Slovenskej republiky, nepočúvate občanov a ste hrozbou pre národnú bezpečnosť. Z môjho pohľadu vás tieto kroky minimálne predurčujú na odvolávanie v NR SR. Pán minister, škodíte Slovenskej republike všade, kade chodíte," padajú tvrdé slová z úst Jozefa Viktorína. 

Rovnaká realizácia

"Musím spomenúť rovnaký modus operandi z hľadiska vývoja hrozieb, ktorý sa v nedávnej minulosti uskutočnil. V čase migrantskej krízy si pamätáme, keď pani Merkelová povedala lídrom krajín strednej Európy - prijmite migrantov a my, Nemecko ich zaplatíme. Mám taký zlý pocit, že aj v tomto prípade pri vytvorení údržbárskeho centra na opravu vojenskej techniky sa postupuje rovnakou metódou," upozorňuje generál Viktorín.

Naď sa PREBUDIL?
Maďarsko by sa mohlo zapojiť do iniciatívy na ochranu vzdušného priestoru SR. Záujem prejavilo v októbri. O téme sa v súčasnosti diskutuje na expertnej úrovni. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Ministerstva obrany (MO) SR Martina Kovaľ... Čítať ďalej
18 | 11 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Čierna dielňa

"Tieto aktivity sú jedným veľkým omylom a robia z nás čiernu dielňu pre veľké krajiny. Treba povedať, že týmto krajinám sa u nás nikdy nedarilo tak, ako počas vlády, ktorú máme na Slovensku," uzatvára Viktorín. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik