AKTUÁLNE Polícia OBVINILA starostu RUDOLFA KUSÉHO
17 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Vyšetrovateľ NAKA v rámci akcie DEVELOPMENT vzniesol obvinenie osobe R. K. pre obzvlášť závažný zločin prijímania úplatku podľa paragrafu 329 ods. 1, ods. 2, ods. 3 Trestného zákona, informuje Polícia Slovenskej republiky.

Polícia na sociálnej sieti informuje, že vo veci aktuálne prebiehajú procesné úkony, preto bližšie informácie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť.

Podľa zákona mu v prípade dokázania viny hrozí až 15 rokov za mrežami. Kusého už v minulosti polícia zadržala. Stíhali ho za údajné blokovanie stavebných povolení pre veľké developerské projekty.

Obvinenie zo zneužitia právomocí verejného činiteľa napokon Rudolfovi Kusému zrušili.

TOTO musíte VIDIEŤ! Pán premiér, že sa NEHANBÍTE! (VIDEO)
Heger, ktorého vláda blokuje iné názory tvrdí, že sloboda a demokracia nás učí prijať aj mienku iných! Predseda vlády vo svojom prejave k štátnemu sviatku pri príležitosti boja za slobodu a demokraciu pripomenul, že aj na Slovensku silnejú názory,... Čítať ďalej
17 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik