Polícia vyšetruje prípad ohrozovania nožom na základnej škole v Poprade
16 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Polícia vyšetruje prípad, pri ktorom na jednej zo základných škôl v Poprade mal podľa medializovaných informácií nožom ohrozovať chlapec svoju spolužiačku.

Pre TASR to potvrdila krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že Obvodné oddelenie Policajného zboru v Poprade prijalo trestné oznámenie od riaditeľa Spojenej školy na Letnej ulici v Poprade. "To bolo následne doplnené aj zákonným zástupcom maloletej poškodenej," uviedla.  

K napadnutiu podľa hovorkyne došlo ešte v pondelok (14. 11.). Viaceré médiá informovali o tom, že chlapec mal prísť k spolužiačke s malým nožom v ruke a priložil jej ho k hrdlu. "Vo veci podozrenia z trestného činu nebezpečného vyhrážania sa vykonávajú procesné úkony. Vzhľadom na to, že zainteresované osoby sú maloleté, k predmetu veci v súčasnej dobe nebudeme poskytovať ďalšie informácie," uzavrela Ligdayová.

Poľsko zasiahla UKRAJINA! Iba omylom? Reakcia Medvedeva JE JASNÁ
V utorok večer zasiahli pohraničie Poľska výbuchy, ktoré zabili dvoch ľudí. Prvé informácie naznačujú, že zbraň, ktorá pristála na hraniciach NATO, bola ruskej výroby, ale bola použitá ako súčasť ukrajinských systémov protivzdušnej obrany,... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik