Blaha sa smeje slovenskej vláde: TO NEVYMYSLÍŠ!
17 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Škandál! Slovenská vláda sa stala oficiálne šíriteľkou hoaxov. Situácia je vážna. NBÚ by mal okamžite vypnúť weby.  A poslanec Krúpa z SaS by mal bezodkadne odstúpiť zo svojej funkcie. Skonštatoval to v reakcii na postoje slovenskej liberálnej elity k incidentu v Poľsku opozičný poslanec Ľuboš Blaha.

Atmosféra ako pred treťou svetovou

Po včerajšom dopade dvoch rakiet, ktoré vypálila ukrajinská armáda, liberálne médiá a liberálni politici šírili bohapusté klamstvo, že ide o ruský útok na Poľsko. Rusi okamžite vyhlásili, že ide o provokáciu a že žiadne rakety na Poľsko nevypálili. Vzápätí správu dementoval aj sám americký prezident Biden. Zistilo sa, že rakety vypálili Ukrajinci, zhrnul najhorúcejšie informácie posledných hodín Blaha.

"Ale medzitým už Krúpa vrieskal, že "Rusko zaútočilo na členskú krajinu NATO". Šírenie poplašnej správy ako z učebnice trestného práva. V SME-čku napísali, že "Rusi na nás opäť útočia", v Pluske sme sa dočítali, že "ruské raketové útoky zasiahli aj Poľsko". Atmosféra ako pred treťou svetovou. A do toho ešte aj policajná propaganda na ich slávnej webovej stránke spustila útok na "ruských trolov", ktorí vraj tvrdia, že to bola "Ukrajina, ktorá raketu vystrelila na Poľsko"," vymenoval otrasné reakcie naprieč liberálnym spektrom podpredseda Smeru.

Hoaxy šírila sama Polícia SR

Blaha upozorňuje, že nakoniec sa ukázalo, že hoaxy šírila sama Polícia SR, pretože raketu na Poľsko skutočne vystrelila Ukrajina. Nechtiac. Ale vystrelila.

"A teraz ruku na srdce. Liberálne médiá, liberálni politici a dokonca sama Polícia SR pod vedením Hamrana šíri nebezpečné hoaxy s úmyslom vyvolať vojnu. Pretože ak by naozaj Rusko zaútočilo na Poľsko, mohla začať tretia svetová vojna a Slovensko by bolo zatiahnuté do strašného konfliktu. To ich necháme šíriť takéto nebezpečné lži?," pýta sa Blaha.

Podľa opozičného politika šíriť dezinformácie a konšpirácie v takejto situácii, je zo strany liberálov krajne nezodpovedné. Eskalujú konflikt a ženú nás do vojny - do vojny, ktorá by zničila život na celej planéte, varuje.

Matúš Šutaj Eštok: Hoaxy Hamranovej polície sú v poriadku?
"Hoaxy Hamranovej polície sú v poriadku?" Pýta sa poslanec NR SR, Matúš Šutaj Eštok. Jeho reakcie súvisí s informáciami,ktoré zverejnila Facebook stránka Polícia Slovenskej republiky v súvislosti s dopadom rakiet na územie Poľska, pri ktorom... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

SME sa môže začať bali

"Neočakávam, že Hamranova polícia zasiahne. Veď sama šírila hoaxy a dezinformácie - ako obvykle. Ale jedno musíme odkázať všetkým týmto klamárom a podvodníkom. Jedného dňa budú ich zločiny vyšetrené. My nezabúdame. A tešíme sa na legislatívu, ktorú nám pripravili - vraj za hoaxy treba vypínať médiá, nuž, SME sa môže začať baliť," skonštatoval Blaha.

Ale je škandálom, že na čele parlamentného výboru pre obranu a bezpečnosť stojí usvedčený hoaxer, ktorý šíri paniku a poplašné správy, opísal Blaha poslanca Juraja Krúpu. "Krúpa síce urobí všetko preto, aby ostal šéfom výboru, pretože tuná saskársky Willy Fog potrebuje za štátne polietať ešte zvyšok sveta."

POTVRDENÉ: Rakety boli ukrajinské

"Nenávisť voči Rusku im kompletne zatemnila mozgy. A krásne sa všetci vyfarbili - sú to všetko liberálni klamári a dezinformátori. Kto týmto hoaxerom ešte vôbec verí? Heger dnes ohlásil veľkú tlačovku, kde chcel nadávať na Rusko a vyzývať k vojne - a bum, medzitým sa potvrdilo, že raketu na Poľsko vystrelili Ukrajinci," smeje sa smerák.

A tak tam Heger a Naď podľa Blahu stáli na tlačovke ako dve zmoknuté kozy a Heger predstieral, že vlastne ešte nie je isté, že rakety vystrelila Ukrajina. Titulky v médiách ďalej veselo šíria hoax - vraj na Poľsko dopadli "ruské rakety". 

"Oni len potrebujú manipulovať. A Heger to isté. Vraj aj keď na Poľsko dopadli ukrajinské rakety, môže za to Rusko. Takýchto cukríčkov bez fantázie majú vo Washingtone najradšej. Aj keď už celý svet vie, že útok na Poľsko zo strany Ruska bol čistý hoax, Heger si ďalej hudie svoje. A vedľa neho krúti chvostíkom americký mopslík Naď a verklíkuje bidenovskú propagandu, ktorú už nedokáže šíriť ani sám Biden - ešte aj ten potvrdil, že rakety išli z Ukrajiny."

Danko: Splašený HEGER, oplašená ČAPUTOVÁ sú NEBEZPEČNÍ!
Predčasné reakcie politikov sú veľmi nebezpečné a jedine ukazujú absolútnu neschopnosť týchto ľudí analyzovať situáciu, čo ukazujú dennodenne pri riadení štátu. Skonštatoval to opozičný politik a predseda SNS Andrej Danko v reakcii na postoje... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Premenujme vládu na americkú dezinfoscénu

Podľa Blahu je najvtipnejšie, že chlapci sa už hotovali, že budú aplikovať článok 5 NATO - veď Poľsko napadol cudzí štát! "Už-už chceli vyhlasovať vojnu Rusku. A šup, podľa svojej vlastnej logiky by mali vyhlasovať vojnu Ukrajine - veď to vlastne ona napadla Poľsko. Čo včul, milý Jaroslav? Jasné, bolo to nechtiac - lenže ani verzia o ruskom útoku nehovorila o úmysle, ale o zablúdenej strele. A aj tak tu skákali ako pukanec na panvici. Nejako im to nevychádza," smeje sa politik.

Blaha tvrdí, že sa naša politická špička strápnila pred celým národom. Heger, Naď aj Káčer. "Slovenská vláda sa stala oficiálne šíriteľkou hoaxov. Premenujme vládu na americkú dezinfoscénu. A spolu s ňou aj liberálne médiá, ktoré tu šírili hoaxy o ruskom útoku a volali po pomoci Poľsku proti zlému Rusku - ako to, že ich nevyšetruje NAKA za šírenie dezinformácií?," logicky sa pýta poslanec.

"Totálneho vola zo seba urobil aj slávny Volodomyr. Chlapec tu trieskal, vraj Rusko napadlo Poľsko a odrazu zisťujeme, že to vlastne Poľsko napadla jeho ukrajinská armáda - to nevymyslíš, to je Zelenskyj," uzavrel Blaha.

Vážne vyjadrenie poľského prezidenta Dudu! S veľkou pravdepodobnosťou sa už vie, koho rakety dopadli do Poľska
Utorkový dopad rakety na poľské územie bol zrejme nehodou a nešlo o zámerný útok, vyhlásil v stredu poľský prezident Andrzej Duda. Podľa jeho slov je "veľmi pravdepodobné", že išlo o raketu ukrajinskej obrany. Utorkový dopad rakety na poľské... Čítať ďalej
16 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik