Polícia obvinila muža zo Spišského Podhradia, v Prešove jazdil opitý
15 | 11 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Polícia obvinila 43-ročného muža zo Spišského Podhradia, okres Levoča, ktorý v pondelok (14. 11.) v Prešove šoféroval auto pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že vozidlo viedol popoludní po Levočskej ulici smerom na Ulicu Vlada Clementisa a hliadka ho zastavila z dôvodu nekoordinovanej jazdy.

"Policajti ho skontrolovali a výsledok vykonanej dychovej skúšky bol u neho pozitívny, pričom dosiahol hodnotu takmer 2 promile. Nezodpovednému vodičovi bola na mieste obmedzená osobná sloboda a následne ho umiestnili do cely policajného zaistenia," uviedla Ligdayová.

Po vykonaní potrebných procesných úkonov štyridsiatnika obvinili z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Budeme opravovňa zbraní pre Ukrajinu!
Nemecko zriadi na Slovensku údržbové stredisko pre servis a opravu zbraní použitých na Ukrajine. Oznámila to v utorok nemecká ministerka obrany Christine Lambrechtová. "Dosiahli sme dohodu a okamžite môžeme začať pracovať na tom, aby všetko... Čítať ďalej
15 | 11 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik