Polícia dvom Poliakom na D1 namerala prekročenie rýchlosti, jeden tiež nafúkal
15 | 11 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Diaľniční policajti z Trnavy chytili dvoch vodičov, ktorí na diaľnici D1 prekročili maximálnu povolenú rýchlosť o desiatky kilometrov. Jeden z nich jazdil rýchlosťou 191 kilometrov za hodinu, druhý išiel 141 kilometrov za hodinu a bol aj pod vplyvom alkoholu. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

Obaja muži boli poľskí štátni príslušníci. "Mercedes, ktorý šoféroval 53-ročný muž, prekročil povolenú rýchlosť o 81 kilometrov za hodinu, za čo polícia uložila vodičovi blokovú pokutu vo výške 800 eur, ktorú na mieste aj zaplatil," uviedla hovorkyňa.

Ďalšiemu Poliakovi policajti pri kontrole okrem prekročenia rýchlosti zistili v dychu aj 0,25 miligramu na liter alkoholu, čo je v prepočte 0,52 promile. "Mladík vo veku 21 rokov na aute Fiat Tipo tvrdil, že šoféroval so zostatkovým alkoholom, keďže večer predtým mal popíjať. Policajti mu ďalšiu jazdu zakázali a za priestupky v doprave mu uložili blokovú pokutu, na mieste ju nezaplatil," doplnila hovorkyňa.

R. Fico vyčíta R. Mikulcovi absolútne zlyhanie pri migrácii, Matovič si ho chráni
Líder Smeru-SD Robert Fico vyčíta ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi (OĽANO) absolútne zlyhanie pri nelegálne migrácii. Situáciu podľa neho šéf rezortu nezvláda a musí byť odvolaný. Hovorí o medzinárodnej hanbe, ktorej je Slovensko vystavené.... Čítať ďalej
15 | 11 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik