Komárno: Vodárne upozorňujú na prerušenie dodávky pitnej vody v časti mesta
15 | 11 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Spoločnosť KOMVaK - Vodárne a kanalizácie mesta Komárna upozorňuje občanov na problémy s dodávkou pitnej vody. V stredu 16. novembra v čase od 9.00 do 16.00 h zostanú bez dodávok pitnej vody Sústružnícka ulica, ulice Priateľstva, Mládeže, E. B. Lukáča a časť ulice Mieru.

Dôvodom prerušenia dodávok je výstavba kruhového objazdu ulice E. B. Lukáča a križovatka ulice Priateľstva a s ňou súvisiaca realizácia preloženia a prepojenia vodovodného potrubia, informovala vodárenská spoločnosť.

V danej lokalite budú pristavené cisternové vozidlá s pitnou vodou. Vodárne upozorňujú občanov, že po opätovnom spustení dodávky môže dôjsť k senzorickému zhoršeniu kvality vody.

Gyimesi Cynickej oblude: Mňa nezastrašíte ani neumlčíte!
Cynická obluda posiela homofóbov do chládku, tam by totiž podľa nej mali skončiť viacerí konzervatívci. Medzi nimi spomína aj poslanca NR SR (OĽaNO) Györgya Gyimesiho, ktorý sa svojimi konzervatívnymi názormi a postojmi netají. Oblude odkazuje:... Čítať ďalej
15 | 11 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik