Zbabelec a slaboch nemôže byť premiér! Zaťal do živého Mazurek (VIDEO)
14 | 11 | 2022 I Tibor Malý

Súčasná vláda nie je terčom len väčšiny bežných Slovákov, ale najmä opozičných politikov, ktorí jej vyčítajú veľké množstvo nezvládnutých vecí. Jedným z nich je aj podpredseda hnutia Republika Milan Mazurek, ktorý v zostrihu videa zverejnil svoje vystúpenie v parlamente smerované na premiéra Eduarda Hegera.

Republikán si teraz na predsedu vlády vyšliapol za to, že vláda nerobí dosť pre to, aby naše zdravotníctvo odchodom viac ako dvoch tisícok lekárov a zdravotných sestier po 1. decembri neskolabovalo. Premiér aj minister zdravotníctva síce tvrdia, že pre stabilizáciu skutočne vážnej situácie robia maximum, podľa Mazureka je však Heger zbabelec a slaboch, ktorý nemôže byť premiérom.

Všetci dobre vieme, kto na Slovensku v skutočnosti vládne

Otázkou nášho zdravotníctva sa zaoberali aj poslanci a pri téme záchrany kolabujúceho zdravotníctva sa podľa Mazureka viacerí opoziční poslanci pýtali, kde je premiér Heger. „Čo robí, prečo nekoná...? Tieto otázky by však mohli byť na mieste len za predpokladu, že by Slovensko malo skutočne hrdého, slobodného a zodpovedného muža v pozícii predsedu vlády. My tam máme Matovičovho bieleho koňa. Navyše zbabelého, zženštilého a nezodpovedného. Preto nikdy nič zásadné urobiť nedokáže. Igor mu to nedovolí,“ napísal v krátkom statue pri videu Milan Mazurek.

www.hlavnydennik.sk/2022/11/06/nenechame-sa-zaplavit-migrantami-konstatuje-razne-mazurek-video

„Slovensko má podľa vás premiéra? Eduard Heger je premiér? Veď ktokoľvek, kto si to ešte realisticky myslí, sa vystavuje maximálne tak posmechu. Všetci dobre vieme, kto na Slovensku v skutočnosti vládne a komu Eduard Heger slúži, a prečo nevie Eduard Heger v skutočnosti zasiahnuť a vyriešiť tak závažnú situáciu ako je hroziaci kolaps zdravotníctva. No čo je v štáte dôležitejšie a zásadnejšie ako to, že od 1. decembra skolabuje urgentná zdravotná starostlivosť a množstvo ďalších oddelení,“ čertil sa v úvode svojej faktickej poznámky republikán.

www.hlavnydennik.sk/2022/11/04/milan-mazurek-urobili-ste-zo-slovenska-druhe-calais

Chceme mať na čele štátu zdravého, silného a schopného muža

„Že prídeme o viac ako dvetisíc lekárov a množstvo ľudí bude umierať, lebo títo lekári sú ochotní ísť do konca a dotiahnuť tieto ich výpovede do reálnych výsledkov,“ pokračuje Mazurek a avizuje, že oni sa teda budú pýtať, kde je predseda vlády. „My žiadneho predsedu vlády nemáme, máme ministra financií, ktorý funguje ako predseda vlády, pretože Eduard Heger nie je skutočný muž, ktorý by vedel riadiť situáciu,“ konštatuje podpredseda hnutia Republika. „My chceme mať na čele štátu zdravého, silného a schopného muža, ktorý ho bude riadiť a zoberie zodpovednosť za životy obyvateľov, a ktorý bude bojovať aj na európskej a svetovej úrovni za to najväčšie blaho pre svoj štát, pre svoj národ,“ vysvetľuje svoje pohnútky Mazurek.

Toto ale podľa republikána nemôžeme očakávať od toho, kto je taký ufňukaný, zúfalý, zbabelý a zženštilý, že kdekoľvek príde, či už v Bruseli, Štraburgu alebo na medzinárodných rokovaniach a skríknu na neho, tak sa poskladá a akceptuje úplne všetko. „Vidíme to pri protiruských sankciách, pri zásadných energetických otázkach a vidíme to aj teraz, keď čaká, čo napíše Matovič na facebook. Aký to je premiér?“ spýtal sa na záver svojho krátkeho vystúpenia Milan Mazurek.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik