Heger stratil kontakt s realitou na Slovensku a je vedľa ako tá jedľa! (VIDEO)
14 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

"Schopnosť a usilovnosť, s akou Heger uráža inteligentných ľudí, je neuveriteľná. Podľa Hegera je na Slovensku všetko v úplnom poriadku a lepšiu vládu sme nikdy nemali. Ten človek je vedľa ako tá jedľa! "Uviedol bývalý trojnásobný premiér na sociálnej sieti. Robert Fico (Smer-SD) vo svojom videu totáne znemožnil Hegera a Mikulca. Mikulec je vraj neschopnejší minister ako Remišová a to už je čo povedať. Prečo?

Eduard Heger z vôle Matovičovej vraj premiér, opäť potvrdil, že ho oprávnene nazývame Mimoň. On je totiž úplne mimo. Podľa Hegera minister vnútra Mikulec lepšie zvláda migračnú krízu ako my v roku 2015, keď sa denne v strednej Európe presúvalo desaťtisíc a viac nelegálnych migrantov. Vtedy však nikto na Slovensku nevidel ani jedného živého migranta. Preto, lebo naša vláda, osobitne minister vnútra Robert Kaliňák robili, čo bolo treba. Chránili sme hranicu s Maďarskom a všetci migranti ju obchádzali, lebo vedeli, že budú na nej zadržaní. A potom sme ešte aj v Európskej únii zablokovali prijatie povinných migračných kvót.

Mikulec je neschopnejší ako Remišová

Dnes sú denné toky nelegálnych migrantov v porovnaní s rokom 2015 nízke. Napriek tomu sa nám stovky z nich voľne potulujú pri hraniciach s Českou republikou. Je to preto, lebo Mikulec, neschopnejší minister ako Remišová, a to je už čo povedať, sa vykašľal na ochranu slovensko-maďarskej hranice a doslova nelegálnych migrantov k nám pozýva A Heger namiesto toho, aby Mikulca odvolal, ide s ním prosiť na kolenách českú vládu, aby zrušila hraničné kontroly, ktoré sú obrovskou blamážou pre Slovensko. Samozrejme, že Česi poslali Hegera do hája, pretože na prvom mieste vidia svoje vlastné národné záujmy.

Vyvrcholenie totálnej neschopnosti

Heger dnes ďalej tvrdil, že dôvodom návrhu SMERu na odvolanie Mikulca je náš strach, lebo Mikulec nás chce všetkých pozatvárať. To, že Mikulec mal byť už dávno odvolaný a stíhaný za všetky možné trestné činy, vrátane trestného činu hlúposti, je všeobecne známe. Ak to nestačilo, tak hanba a problémy, ktoré Mikulec spôsobil Slovensku tým, že Česká republika a Rakúsko zaviedli hraničné kontroly, je už iba vyvrcholením jeho totálnej neschopnosti.

A po tretie, keby som bol lekárom vo výpovedi, a takých je 2200 a dnes by som v televízii sledoval Hegera, asi by som podal ďalšiu výpoveď. Usilovnosť a schopnosť Hegera urážať inteligentných ľudí je neuveriteľná. Pán Heger, neviem, či všetky tieto nezmysly máte z vlastnej hlavy, lebo keby vám niekto takto radil, išlo by mu predovšetkým o vaše zosmiešnenie. My si ale myslíme, že ste Mimoňom, teda úplne mimo a že si na vymýšľanie vašich neuveriteľných príbehov vystačíte sám.

Marián Kéry: Ďalšie FATÁLNE ZLYHANIE slovenskej vlády! (VIDEO)
Minister Mikulec a policajný prezident Hamran zlyhali pri riešení migrácie na plnej čiare! Skonštatoval to v relácii Z prvej ruky Rádia Slovensko, poslanec parlamentu za Smer-SD Marián Kéry. Kéry na sociálnej sieti pripomína, že keď sme počas... Čítať ďalej
11 | 11 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik