Predpovedal v záhadnej správe Alexandr Dugin budúcnosť Vladimíra Putina?
13 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Hlavný ideológ Vladimíra Putina, Alexandr Dugin vo svojom príspevku na sociálnej sieti Telegram, mohol predpovedať budúcnosť ruského prezidenta Vladimíra Putina. Filozof nechal záhadný odkaz, v ktorom sa opiera o legendu Dažďového kráľa.

"Hlavný Putinov Ideológ mal možno na mysli zvrhnutie a zabitie Vladimíra Putina," píše Portál Index s odvolaním sa na British Mirror.

Alexandr Dugin, mal vo svojom príspevku na sociálnej sieti Telegram, ktorý bol medzitým vymazaný citovať príbeh z knihy Zlatá ratolesť.

"Podľa legendy bol Dažďový kráľ zabitý, pretože počas sucha nepriniesol dážď, a tak mu roztrhli žalúdok," napísal ruský filozof.

"Vládcovi dávame absolútnu moc a v čase problémov nás zachráni. Ak sa však obklopuje zasra...tými hlavami, alebo pľuje na spoločenskú spravodlivosť, je to nepríjemné, ale iba ak vás zachráni. Ak nie, potom ho čaká osud kráľa dažďa," uviedol tiež Dugin.

Aleksandr Dugin, ktorého dcéra Darja Dugina bola zavraždená v auguste, sa o situácii na Ukrajine vyjadril, že tí civilisti, ktorí nesmútia nad stratou Chersonu, nie sú skutoční Rusi.

Joe Biden mieša názvy krajín, ako kúzelník
Americký prezident za uplynulý týždeň vyrobil viac situácií, ktoré si žiadali nápravu. Joe Biden zamenil napríklad Kolumbiu a Kambodžu hneď dvakrát po sebe, keď vystúpil na summite Združenia národov juhovýchodnej Ázie. Toto ale nebolo jediné, čo sa... Čítať ďalej
13 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik