Kramplová: Mikulec, Orlovský, choďte to po hosťoch UPRATAŤ!
12 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Podpredsedníčka Slovenskej národnej strany Dagmar Kramplová ostala v šoku - na zastávke MHD vo Vajnoroch pred cudzineckou políciou odfotila veľmi nelichotivú realitu. Zastávku pritom využívajú hlavne cudzinci - stojí totiž pred Cudzineckou políciou, kde si vybavujú formality, ktoré sú potrebné na legálny vstup na Slovensko.

Takto si cudzinci vážia Slovensko! Mikulec s Orlovským, choďte si to po nich upratať, vyzvala symbolicky ľudí zodpovedných za situáciu s pohybom migrantov a cudzincov po slovenskom území. 

Toto mainstream neukáže

"Toto sme dnes (12.11.2022) odfotili na zastávke autobusu pred cudzineckou políciou v bratislavských Vajnoroch! Zastávku využívajú takmer výlučne cudzinci navštevujúci neďalekú cudzineckú políciu! Na tejto fotke vidíte, ako si títo ľudia vážia Slovensko! Buďte si istí, že toto vám liberálne médiá neukážu!" píše pobúrená podpredsedníčka SNS. 

Kotleba podal trestné oznámenie na Mikulca: PRESPAL ďalšiu KRÍZU! (VIDEO)
Predseda ĽSNS Marián Kotleba podal trestné oznámenie na ministra vnútra, Romana Mikulca (OĽaNO). Odôvodnil to nečinnosťou ministra v situácii, kedy Česko a Rakúsko nielenže zatvorilo hranice so Slovenskom, ale k nám vracajú nelegálnych migrantov,... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ešte stále sme tranzit?

"A nech nás už nikto nepresviedča o tom, že títo migranti sú snáď nejakí vyštudovaní inžinieri alebo doktori, alebo že cez Slovensko iba prechádzajú a nezostávajú tu! Cudzinec idúci na cudzineckú políciu si tam ide vybavovať doklady pre pobyt na Slovensku!" Vyvracia jeden z mýtov o migrácii Kramplová.

Pôjdu upratovať?

"Zároveň je to aj vizitka riaditeľa migračného úradu Jána Orlovského a jeho nadriadeného Romana Mikulca, ministra vnútra. Títo ľudia by sa mali okamžite zdvihnúť a ísť to po svojich "hosťoch" upratať! Neďaleko sa nachádza tiež benzínová pumpa. Zamestnankyňa nám potvrdila, že títo cudzinci sa tu v skupinách potulujú v noci po okolí a že pre obavy o bezpečnosť musí v noci uzatvárať vchodové dvere," tlmočí skúsenosť zamestnankyne neďalekej pumpy Kramplová.

"Takto vyzerá bezpečnosť Slovenska, keď migračný úrad vedie Ján Orlovský zo sorosovskej Nadácie otvorenej spoločnosti! Toto sa musí skončiť," uzatvára Kramplová a sľubuje, že SNS pre to urobí všetko.

Krúpa tvrdo naložil Mikulcovi! Toho obraňuje hovorkyňa
Miesto toho, aby sme na veci dopredu upozorňovali, riešime to ex post. Skonštatoval na margo neriešenia a nezvládania situácie na hraniciach zo strany ministra Mikulca poslanec parlamentu a predseda brannobezpečnostného výboru Juraj Krúpa (SaS) v... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Diana Zaťková/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik