Heredoš SOPTÍ: Toto je jeden ŠPINAVÝ a MANIPULATÍVNY prieskum!
12 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Nezaradený poslanec Miroslav Heredoš (Národná koalícia) upozorňuje na prieskum, ktorý zverejnila na svojej stránke a v spravodajstve verejnoprávna RTVS. Nie je prvý politik, ktorý upozorňuje na nereálne prieskumy volebných preferencií.

 Svojich sledovateľov na Facebooku požiadal, aby tomuto prieskumu neverili a to hneď z niekoľkých dôvodov.

Šialené čísla

"Dnes sa objavil akýsi falošný prieskum, kde sa objavili úplne šialené čísla. Neverte mu, prosím. Republika nemá 11.8%, to je šialené, mali 7% a dnes o 5% viac, nie neverte. SAS-ka má iba v Bratislave 6.5%, po Slovensku má ďaleko viac. Progresívci a SAS iba v Bratislave mali pri Vallovi cez 87 000 hlasov, iba Bratislava samotná (to sú 3% v národných voľbách). ĽSNS, 3.9%? Nemožné, absolútne nemožné," hodnotí jednotlivé výsledky Heredoš.

Nemocnice bijú na poplach: Čas sa kráti
Viac, ako 2000 lekárom beží výpovedná lehota. Tá uplynie o tri týždne a ak sa lekári s ministerstvom nedohodnú, lekári reálne odídu. Nemocnice však musia fungovať ďalej a tak už teraz plánujú služby a varujú, že bez anesteziologov budú schopné... Čítať ďalej
12 | 11 | 2022 | Eka Balašková

Kde sú iné národné strany

"Toto je jeden špinavý a manipulatívny prieskum, ktorého cieľom je manipulovať národným hlasom smerom do jednej strany. Do Republiky. Odmietam to! Kde je SNS, kde je Národná Koalícia?" Pýta sa "prieskumníkov" Heredoš.

Vôbec sa mu to nepáči

"Národná koalícia/Nezávislí kandidáti získala obrovský úspech v komunálnych voľbách. Počet voličov sme analyticky sčítali na číslo cez 75 000 voličov. Už dnes máme 2.5% a smerujeme k obrovskému úspechu, energia ide úplne jasne. Takto špinavo robiť prieskumy a vynechať SNS a NK/NEKA, je zle. Prosím, zachovajte si zdravý rozum priatelia," vyzýva Heredoš.

&set=pb.100063570894671.-2207520000

Prieskum

Median SK pre RTVS realizovala na reprezentatívnej vzorke 1011 respondentov vo veku nad 18 rokov v období od 25. októbra do 8. novembra.

Zdroj: Median

Do NR SR by sa dostalo aj Progresívne Slovensko s podporou 9,8 percenta. SaS by podľa prieskumu získala 6,5 percenta hlasov. KDH a Sme rodina by mali zhodne podporu 5,8 percenta voličov.

PRIESKUM! PREKVAPIVÉ VÝSLEDKY pre stranu REPUBLIKA, OĽaNO by definitívne skončilo!
Ak by sa voľby do Národnej rady SR konali na prelome októbra a novembra, najvyššiu podporu by získala strana Hlas-SD s 18,6 percenta hlasov. Druhý by bol Smer-SD so 14,2 percenta, tretia Republika s 11,8 percenta. Vyplýva to z prieskumu agentúry... Čítať ďalej
11 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik