Shakira a Piqué sa po rozchode dohodli na starostlivosti o deti
09 | 11 | 2022 I Ivan Mihale

Kolumbijská speváčka Shakira a jej expartner, španielsky futbalista Gerard Piqué, sa po rozchode dohodli na opatrovníctve svojich dvoch detí, informovali v utorok ich právni zástupcovia.

Shakira (45) sa plánuje presťahovať do amerického mesta Miami aj s ich dvoma synmi, pričom Piqué (35) ich bude mať každý mesiac na desať dní a počas školských prázdnin.

"Nie je to tak, že jeden vyhral a druhý prehral - ak niekto vyhral, sú to deti," uviedol v utorok pre tlačovú agentúru AFP Piquého právnik po ukončení rokovaní o opatrovníctve, ktoré trvali niekoľko mesiacov.

Piqué minulý týždeň oznámil, že ukončuje svoju kariéru profesionálneho futbalového hráča. Obranca klubu FC Barcelona sa v sobotu počas rozlúčkového prejavu na svojom poslednom zápase na klubovom štadióne Camp Nou rozplakal.

Deti sú základ

Pár má dvoch synov - Milana (9) a Saschu (7).

"Podpísali sme dohodu, ktorá zaručuje blaho našich detí a ktorá bude ratifikovaná na súde," uviedol Shakirin zástupca v správe, ktorú spoločne podpísali speváčka a Piqué.
"Naším jediným cieľom je poskytnúť im čo najväčšiu bezpečnosť a ochranu, a veríme, že ich súkromie bude rešpektované," dodal zástupca vo vyhlásení bez uvedenia ďalších podrobností.

Shakira Ripollová a Piqué oznámili svoj vzťah v roku 2011, ale k sobášu nedošlo. Zoznámili sa počas nakrúcania videoklipu k jej piesni "Waka Waka" - oficiálnej hymne majstrovstiev sveta vo futbale v roku 2010. Pár, ktorý roky žil na predmestí Barcelony, oznámil svoj rozchod v júni.

Vieme, kto sa stal najsexi mužom na svete
Najsexi mužom na svete sa tento rok stal americký herec a režisér, ktorý sa preslávil rolou Steva Rogersa alias Captain America vo filmovom spracovaní známych komiksov z edície Marvel. Spomínaný titul od roku 1985 každoročne udeľuje americký... Čítať ďalej
08 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik