Peter Pellegrini sa tento víkend zabával! A my vieme, s kým
08 | 11 | 2022 I Eka Balašková

Dvaja Jánovia - Ďurovčík a Lehotský, spojili sily, aby vzniklo veľkolepé dielo Vyznanie. Na jeho druhej premiére sa objavil aj predseda  Hlas-SD, Peter Pellegrini.

"Som naozaj veľmi rád, že sa to podarilo a dnes na divadelné dosky prichádza môj hitmuzikál Vyznanie. Verím, že sa vám bude páčiť a zaspomínate si na skladby, ktoré som v priebehu rokov napísal," netajil na Facebooku svoju radosť z diela Janko Lehotský, jeden z autorov. 

Na čo sa môžete tešiť

Milovníci nestarnúcich hitov a dosiek, ktoré znamenajú svet sa môžu tešiť na hity Modusu, Prúdov, ale aj Mariky Gombitovej. V muzikáli ju stvárňujú alternantky Lenka Fecková, Natália Kočišová a Dominika Richterová.

Veľkolepá premiéra

Tej sa okrem Kamila Peteraja, Drapákovcov či herca Davida Hartla zúčastnil aj politik Peter Pellegrini so sestrou. Tým robil spoločnosť Pellegriniho kolega, Erik Tomáš s manželkou. Príjemný zážitok spoločne partia "zapila" pohárom sektu.

Bol to veľmi príjemný večer, som rád, že po náročnom volebnom období sa mi podarilo opäť podporiť kultúru. Je to vždy príjemné osvieženie,“ prezradil Peter Pellegrini. 

"Bitkárky" v politike: Prečo sú ženy agresívne (FOTO)
Facka, či fyzická potýčka sa hodia skôr do dedinskej krčmy. Od političiek očakávame skôr kultivované vystupovanie a nejaké to sebaovládanie. Práve preto sú fyzické ataky od žien-političiek zriedkavosťou. Na verbálne útoky sme si museli... Čítať ďalej
07 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik