Chmelár: Skvelá správa pre Slovensko! Čaputová mieri vyššie
07 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá v predvolebnej kampani priznala, že zahraničná politika je jej najslabšou stránkou, je momentálne kandidátka na funkciu generálneho tajomníka NATO! Jej srdce, ktoré bije za Washington, by tak bolo konečne naplnené, konštatuje na sociálnej sieti historik a politický analytik Eduard Chmelár.

Podľa vydania denníka The New York Times je Zuzana Čaputová jednou z kandidátok na funkciu generálneho tajomníka NATO, o ktorom sa rozhodne o rok. V tomto duchu treba chápať aj prijímanie rôznych bezvýznamných cien (hoci naše médiá vytvárajú dojem, akoby dostala minimálne Nobelovku) od ideologických nadácií, ktoré majú podporiť jej kandidatúru, zamýšľa sa Chmelár.

"Napokon, myslím si, že v konečnom dôsledku je to dobrá správa pre Zuzanu Čaputovú osobne, pre Slovensko i pre svet. Pre Zuzanu Čaputovú, ktorá v predvolebnej kampani priznala, že zahraničná politika je jej najslabšou stránkou a že v nej bude odkázaná na poradcov, je to únik zo sveta, v ktorom sa bez marketingu strácala," konštatuje analytik.

Podľa Chmelára Čaputovej srdce, ktoré bije za Washington, by tak bolo konečne naplnené, lebo vo svojej funkcii by mohla otvorene robiť to, čo musela doteraz iba kamuflovať: slúžiť Veľkému bratovi.

"Pre Slovensko by to bola skvelá správa, pretože by sme si konečne vydýchli od prezidentky, ktorá podľa vlastných slov nerozumie krajine, v ktorej žije. A bol by to aj prínos pre svet, pretože jej dezorientácia v svetovej politike by urýchlila rozpad najmilitaristickejšej organizácie všetkých čias, Severoatlantickej aliancie. Gratulujeme a držíme palce," uzavrel Chmelár.

Arcibiskup Orosch napísal slová, za ktoré ho „ktosi“ chce umlčať. Slováci ale stoja za ním
Kto nejde s nami ide proti nám! Citát z Biblie si privlastnili súčasní slovenskí koaliční politici, vrátane prezidentky Čaputovej natoľko, že akýkoľvek odklon z nimi hlásanej ideológie je považovaný za hoax, nactiutŕhanie či niečo neakceptovateľné.... Čítať ďalej
06 | 11 | 2022 | Tibor Malý

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik