Arcibiskup Orosch napísal slová, za ktoré ho „ktosi“ chce umlčať. Slováci ale stoja za ním
06 | 11 | 2022 I Tibor Malý

Kto nejde s nami ide proti nám! Citát z Biblie si privlastnili súčasní slovenskí koaliční politici, vrátane prezidentky Čaputovej natoľko, že akýkoľvek odklon z nimi hlásanej ideológie je považovaný za hoax, nactiutŕhanie či niečo neakceptovateľné. Tak, ako slová trnavského arcibiskupa Jána Oroscha, nad ktorými sa v krátkom statuse pozastavil šéf Život Národná strana Tomáš Taraba.

A o čo vlastne ide? Najvyšší predstaviteľ katolíckej cirkvi v Trnavskej arcidiecéze arcibiskup Ján Orosch v obežníku pre kňazov napísal, že pochybuje o nevinnosti obetí zo Zámockej ulice v Bratislave, kde Juraj K. zabil dve osoby patriace k LGBTI komunite. Ján Orosch sa v internom dokumente vyjadril, že mu vo vyjadreniach politikov, najvyšších predstaviteľov nášho štátu, bežných ľudí aj zástupcov cirkví vadia dve slová, s ktorým nemôže súhlasiť. Tie slová sú „nevinné“ obete“. Trnavský arcibiskup sa zároveň pýtal, či sa v bare Tepláreň niekedy konali protidrogové razie. „Viem si totiž predstaviť, že ani raz sa tam žiadna kontrola nekonala. Prečo? Lebo by sa to mohlo považovať za homofóbne konanie,“ uviedol v dokumente arcibiskup, ktorý tak spustil nielen doslova celonárodnú diskusiu, ale aj hon na svoju osobu.

Aj keď si myslia, že sú bohovia, nad tým všetkým je ozajstný BOH

„Jediný dôvod, prečo je na Oroscha cielený liberálny atak je, že pred voľbami otvorene varoval Slovensko pred Čaputovou. Preto by mu radi zalepili ústa pred blížiacimi sa prezidentskými voľbami,“ napísal v kratučkom statuse Tomáš Taraba, ktorý ale, rovnako ako Orosch, odpálil doslova bombu, pretože s diskutujúcimi Slovákmi sa pod jeho statusom akoby roztrhlo vrece. „Poviem to ústami sedliaka, Orosch v oboch prípadoch povedal len pravdu, ktorá sa posledné tri roky na Slovensku nesmie vyjadriť... Kebyže sa zachová ako Zvolenský s falošným úsmevom a objatím.... Bol by uznávaný. Nič viac len môj osobný názor,“ vyznala sa Mária Posluchová Bučová. „Je jasné, že ho chcú umlčať!! Bodaj by bolo viac takých biskupov...,“ pridal sa Rudolf Durfina. „Súhlasím s otcom arcibiskupom Čaputová je liberálne zlo,“ napísala Blažena Butalová Bačovčinová.

Ten, kto hlása, že prišiel na svet ako orol, ale teraz je veverička, je neskonale hlúpy! Tvrdí hračkárstvo Dráčik
Súčasný „demokratický“ svet je doslova zvrátený. A najhoršie na tom je, že na absolútne anomálie nájdu niektorí jedinci vždy nejaké vysvetlenie. Jasným príkladom je LGBTI+ komunita, ktorá sa snaží okolie presvedčiť, že tak, ako oni vnímajú svoj... Čítať ďalej
06 | 11 | 2022 | Tibor Malý

„Za to varovanie by si farár zaslúžil Nobelovu cenu, povedal čistú pravdu, že Čaputová bude pre Slovensko prekliatím a aj je, žiaľ. Také rozdelenie ľudí, ako ona spôsobila, nebolo ešte nikdy. Zničila celé Slovensko, je vojnová štváčka a namiesto podpory Slovákov podporuje vojnu a Ukrajinu a Ukrajincov a ešte chodí žalovať do EÚ na vlastný národ, za čo ju aj patrične vyznamenali fašistickým vyznamenaním,“ nedávala si servítku pred ústa Marika Kubicová. „Nech ľutuje každý, kto toto čudo volil a v budúcich voľbách sa bude snáď riadiť rozumom. Aj keď nie som katolíčka, dávam za pravdu p. Orzsovi,“ uviedla Darina Mateičková. „Možno, že arcibiskup Orosch niečo vie, alebo to od niekoho počul čo sa dialo v „teplárni“. Policajti by mali radšej pravidelne túto „tepláreň“ kontrolovať, aby mohli bezpečne potvrdiť, že sa tam drogy neužívajú,“ myslí si Ružena Takácsová.

Premiér označil vyjadrenia Oroscha za nešťastné. Milanová káže ako majú kňazi kázať
Premiér Eduard Heger (OĽANO) označil vyjadrenia trnavského arcibiskupa Jána Oroscha na adresu obetí bratislavského teroristického útoku za nešťastné. Uviedol to v relácii RTVS Sobotné dialógy. Ministerka Milanová zvolila nevhodnú rétoriku a KBS... Čítať ďalej
06 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

„Pravdu nikdy neumlčia!!!!! Aj keď si myslia, že sú bohovia a zatiaľ im špinavosti vždy prejdú, ale zabúdajú na jednu hlavnú podstatu, že nad tým všetkým je ozajstný BOH, ktorý všetko vie a vidí čo páchajú na národe!!!!! Tak jak všetci v histórii za to zaplatili, tak zaplatia aj oni do poslednej bodky!!!!“ skonštatovala Gesu Luce. „Každého, kto na Čaputku povie niečo, čo sa jej nepáči - umlčia. Nahádžu na neho kadejakú špinu iba aby ho zdiskreditovali,“ dodáva Eva Machlicová. „Povedal, resp. napísal, len svoj názor a dal podnet na uvažovanie a diskusiu. Neviem, čo také hrozné urobil. Podozrivé je hlavne to rozhorčenie istých kruhov, ktoré jeho úvaha vyvolala. Bonzák z cirkevných radov súkromnú korešpondenciu zneužil a posunul štvavému DenníkuN. Kto má právo v tzv. demokracii rozhodovať a určovať, o čom sa smie diskutovať a o čom nie ??? Klamstvo a pokrytectvo je hlavný znakom dnešnej doby. Smutné, veľmi smutné,“ myslí si diskutujúca Anna Buchlovičová.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik