Predseda parlamentu Boris Kollár poslal admina stránky Polícia Slovenskej republiky do za..u
05 | 11 | 2022 I Gabriela Fedičová

Najvyšší predstaviteľ katolíckej cirkvi v Trnavskej arcidiecéze arcibiskup Ján Orosch, v liste určenom pre kňazov mal zapochybovať o tom, či boli obete streľby pred barom Tepláreň na Zámockej ulici v Bratislave skutočne nevinné. Časť obežníka, ktorý bol určený pre vnútornú potrebu Trnavskej arcidiecézy sa objavila na sociálnych sieťach. Na list reagovala aj stránka Polícia Slovenskej republiky, ktorej admina Boris Kollár (Sme rodina), predseda parlamentu v komentároch poslal rovno do za..u.

Policajný zbor sa prostredníctvom stránky Polícia Slovenskej republiky, na sociálnej sieti dôrazne ohradil voči obežníku, ktorého autorom je trnavský arcibiskup Ján Orosch a ktorý bol rozposlaný kňazom v jeho arcidiecéze.

Kňaz Jaroslav Klíč: Musíme byť obozretní, pretože politici a aktivisti presadzujúci gender ideológiu vycítili príležitosť (VIDEO)
"Musíme byť obozretní, pretože politici a aktivisti presadzujúci gender ideológiu vycítili príležitosť a budú sa snažiť z tragickej vraždy vyťažiť čo najviac. Pozor, tu nejde iba o zabezpečenie základnej bezpečnosti a ochrany pre všetkých občanov.... Čítať ďalej
05 | 11 | 2022 | Gabriela Fedičová

Trnavský aricibiskup má podľa Policajného zboru širiť v našej spoločnosti nenávisť

Stanovisko Policajného zboru zverejňujeme v plnom znení:

"Policajný zbor sa dôrazne ohradzuje voči obežníku, ktorý poslal jeho autor trnavský arcibiskup Ján Orosch kňazom vo svojej arcidiecéze. V liste sa nachádzajú časti, ktoré hrubo manipulujú teroristický útok na Zámockej ulici, stigmatizujú dve nevinné obete a popierajú samotnú kresťanskú vieru, ktorej je arcibiskup oficiálnym predstaviteľom.

Arcibiskup Ján Orosch sa v obežníku zamýšľa, či dve obete boli “nevinné”, či nekonzumovali drogy alebo či miesto činu nebolo predmetom razií v súvislosti s drogami. Arcibiskup uvedené state uvádza ako opytovacie vety, čo je štandardná kreatívna technika manipulátorov, ktorí takto svoje skutočné myšlienky schovávajú za otázniky.

Tieto slová nielen hrubo urážajú pamiatku dvoch mladých ľudí a prácu vyšetrovateľov Policajného zboru, ale stávajú sa súčasťou nenávisti v našej spoločnosti. Pre dôkazy o stúpajúcej agresii nemusíme chodiť ďaleko. Stačí sa pozrieť na posledné prípady zo slovenských škôl. Autorita, akou by mal byť arcibiskup pre veriacich, na miesto spájania a upokojovania, rozdeľuje spoločnosť na základe manipulatívnych otázok založených na klamstve."

Boris Kollár je presvedčený, že úvahy na stránku Policajného zboru nepatria a rázne stanovisko okomentoval

"Myslím, že tieto úvahy tiež manipulujú a tieto vaše kecy nemajú nič spoločné s prácou polície. Ak arcibiskup naplnil nejaký trestný skutok, tak ho obviňte ( a potom môžete o tom tu informovať, ale vecne) ale tieto adminove kecy si láskavo milá stránka polície strčte do z...u," uviedol predseda parlamentu Boris Kollár v komentároch pod príspevkom.

Konferencia biskupov Slovenska nekomentuje

Na stránke Konferencia biskupov Slovenska oficiálne stanovisko k obežníku nie je zverejnené. V reakcii, ktorú zverejnil Denník N sa uvádza, že ide o "...dokument pre vnútornú potrebu Trnavskej arcidiecézy a slovo arcibiskupa sa viaže na tento dokument, KBS neprináleží ho komentovať“.

Danko, Saková, Kotleba: Utečenecká KRÍZA na Slovensku SÚVISÍ so ZLYHANĺM polície
Utečenecká kríza na Slovensku patrí medzi najdiskutovanejšie témy. Najkritickejšia situácia je na Záhorí konkrétne v obci Kúty (okr. Senica). Práve tam sa eviduje zvýšený nápor nelegálnych migrantov. Dokonca tam majú postavené stanové mestečko,... Čítať ďalej
05 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

FOTO, zdroj: Facebbok: Polícia Slovenskej republiky

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik