Hlas ľudu: Kto straší “vyšetrovateľku“ Remišovú
05 | 11 | 2022 I Mária Škultétyová

Aj keď sme si mysleli, že prípad uneseného Vietnamca je uzavretý, “vyšetrovateľka“ Remišová ho ešte neuzavrela. Chúďa, nič nemá pokoja. Vietnamec, Kaliňák a Žilinka Veroniku stále strašia. Je smutná z toho, že našej spravodlivosti musíme držať palce až v Nemecku.  

Ona svoj spravodlivý boj proti Smeru nevzdáva

Kauzu uneseného Vietnamca úspešne sleduje ďalej. Vypátrala, že Nemci prípad stále vyšetrujú. To len Žilinka dal za celou kauzou bodku. Že sa nehanbí?! No fuj!  Do pexesa s ním!  To jeho zásluhou vyšetrovanie závažného kriminálneho činu na Slovensku vyšumelo. Ale Nemci to neuzavreli. Nemci nie. V Nemecku v týchto dňoch súdia muža, ktorý mal prevážať Vietnamca na Slovensko. Tak uvidíme.

Čo sa babe chcelo, to sa babe snilo

„Je otázne, či náhodou ten Vietnamec predsa len neskončil vo vládnom špeciáli Kaliňákovho ministerstva,“ myslí si  Remišová.

Keď si to myslí,  tak to tak aj bude. To by bol teda prúser. Problém by mal Kaliňák, Žilinka, Fico, Smer, ba aj starosta z Hornej Dolnej. Nech majú, čo si zaslúžia, holúbkovia! Najlepšia bude basa. Ona má rozviazané ruky a bujnú fantáziu, ona to poriadne vyšetrí. Až potom bude bodka.

Hlas ľudu: Z Cigánikovej padnete na riť
Študuje už tretiu vysokú. Sama to povedala, tak hádam neklame. Ak je to teda pravda, ja sa pýtam: Je Janka naozaj taká šikovná? Potom v parlamente nenájde premožiteľa. Bude tam zo všetkých naj. Ale aby som jej nekrivdila, musím tiež uznať, že... Čítať ďalej
31 | 10 | 2022 | Mária Škultétyová

Len sa čudujem, že keď je už “ministerka pre všetko“ taká dokonalá, ako sa mohlo stať, že kybernetická bezpečnosť v slovenskom parlamente bola ohrozená. Niekde urobila pani ministerka chybu. A my vieme aj kde. Neustrážila všetky káble. Jeden záškodník si ho strčil ta, kam nemal. „A je to!“ povedal si. A boli parlamentné prázdniny.

No- no- no, pani ministerka

Dávajte radšej pozor na káble, lebo najbližšie sa môže stať, že to vaše kybernetické zariadenie ovládnu ufóni a pošlú vás aj s celou poondiatou perepúťou do prdele. Ale najlepšie by ste urobili, keby ste nerobili to, čomu nerozumiete. Aby ste si zas ďalšiu hanbu nevyrobili. Lebo na to ste vy expert.

HLAS ĽUDU: Bez dúhovej stužky
Všetky nedeľné politické diskusie sa opäť niesli v rovine ochrany práv LGBT menšiny. Človek pomaly nadobúda dojem, že z menšiny sa stáva väčšina. Viem, že vražda dvoch mladých mužov bola hrozný čin. Ale rovnako hrozné bolo zistenie, že ôsmak na... Čítať ďalej
31 | 10 | 2022 | Mária Škultétyová

Autor: Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik