Šutaj Eštok: Bezdomovec Matovič sa rehoce do očí celému Slovensku! (VIDEO)
04 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

ŽIADAM PREVERIŤ MATOVIČOVE MAJETKOVÉ PRIZNANIA! Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD) tvrdí, že minister financií nepodal úplné majetkové priznanie. Preto podal podnet Parlamentnému výboru pre nezlučiteľnosť funkcií. Ten by mal voči ministrovi začať konanie.

Výsmech Slovensku

"Igor Matovič sa rehoce do očí celému Slovensku a predkladá do parlamentu majetkové priznania, podľa ktorých je bezdomovcom. Sám sa pritom chváli domom, v ktorom žije so svojou rodinou - a v takom prípade má povinnosť priznať, že takúto nehnuteľnosť užíva. Ak by Matovič porušil zákon a nesplnil si svoje povinnosti, čaká ho mastná pokuta," píše opozičný poslanec.

"Ak by majetkové priznanie predsedu OĽaNO bolo pravdivé, bol by bezdomovcom," skonštatoval hlasák va sociálnej sieti.

Bude mastná pokuta?

"Ak to tak nie je, výbor by mal konštatovať porušenie zákona a výbor by ministrovi mal uložiť pokutu vo výške trojnásobku jeho platu," upozorňuje Šutaj Eštok s tým, že pokuta by mala byť vyrúbená za každý rok, v ktorom bolo nepravdivé majetkové priznanie odovzdané.

Podľa priznania totiž Igor Matovič aj s deťmi bývajú u manželky Pavlíny.

OĽaNO sú gauneri! Fico má dôkaz
Robert Fico (Smer-SD) je presvedčený, že za "Halákovým káblom" je čistá sabotáž. Prezradil aj, prečo to u nás vyzerá, ako kedysi v ukrajinskom parlamente. Pár ťažkých hriechov "OĽaNO je schopné akéhokoľvek svinstva. Matovič skryl účtovníctvo... Čítať ďalej
04 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik