Polícia pátra: Útočník v Lučenci nožom zranil dve osoby
04 | 11 | 2022 I Diana Zaťková/TASR

Na Špitálskej ulici v Lučenci doposiaľ neznámy útočník vo štvrtok (3. 11.) vo večerných hodinách nožom zranil dvoch ľudí. Z miesta činu ušiel a polícia po ňom doposiaľ intenzívne pátra. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Útočník okolo 20.30 h najskôr nožom zaútočil na 26-ročnú ženu, ktorej spôsobil rezné poranenie na tvári. "Brániť ju mal 34-ročný muž, ktorého mal útočník počas zápasenia bodnúť do chrbta a hrudníka, pričom sa nôž zlomil a zostal v tele zraneného muža," priblížila polícia.

Páchateľ po útoku z miesta činu ušiel a polícia po ňom doposiaľ pátra. Zranené osoby boli prevezené na ošetrenie do nemocnice. "V prípade prebiehajú procesné úkony, preto nateraz nebudeme poskytovať žiadne bližšie informácie," skonštatovala polícia. Verejnosť však vyzýva, aby akékoľvek informácie súvisiace s prípadom nahlásila na telefónom čísle 158.

Odborník na bezpečnosť: Konať sa malo už po útoku vo Vrútkach
Vo štvrtok dopoludnia sa v Novákoch na strednej škole odohral útok študenta na spolužiačku. Kde došlo k zlyhaniu, vie odborník na bezpečnosť Martin Královič. Vrútky ako výstraha V júni 2020 slovenskú verejnosť šokoval útok 22-ročného bývalého... Čítať ďalej
04 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik