Ľuboš Blaha: Ide do tuhého, spustili totalitný valec!
08 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Ľuboš Blaha (Smer-SD) avizuje, že kým nás všetkých liberálni fanatici nezakážu, čaká nás veľký boj za demokraciu na Slovensku.

Priorita - vývoz chladničiek do Ruska

"Slovensko padá na ústa, kolabuje všetko, na čo sa pozrieš a tragéd Krúpa rieši vývoz chladničiek do Ruska  Jasné, poďme ešte viac ničiť slovenské firmy, aby sme komplet zničili našu ekonomiku - lebo ruská armáda na Ukrajine závisí od našich mrazničiek a sústruhov. Gratulujeme SaS, zase ukázali, že liberalizmus na Slovensku nie je politický smer, ale len ukrutne zlý vtip," píše Ľuboš Blaha.

Vyznamenal sa aj Heger

"Ten zaťal, že odmieta referendum, lebo by prinieslo nestabilitu. Ešteže Hegerova vláda je vrcholom stability - celý rok sa tu Matovič mastí so Sulíkom, vláda nemá väčšinu v parlamente a od rána do večera sa len hádajú. A vraj my ideme referendom narušiť túto ich ohromnú stabilitu. Bravó, pán Heger, vy ste sa minul povolaniu, vy ste mal byť komik," ironizuje Blaha.

Generál Ševčík: Zákon pozná len vraždu, nie je tam špecifikovaná nejaká vražda homosexuála
Blízky priateľ bývalého prezidenta policajného zboru Milana Lučasnkého a súčasne policajný generál vo výslužbe Ivan Ševčík si myslí, že polícia je spolitizovaná. Vysvetlenie a odpovede na iné otázky, medzi inými aj súvis gen. Lučanského a... Čítať ďalej
03 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ešte k nedávnym voľbám

"Keby sa radšej tuná veľkí demokrati zamysleli nad tým, ako je možné, že vyše 10 percent hlasov v regionálnych voľbách bolo označených ako neplatných. Ľudia sa pýtajú, čo je to za manipuláciu. Vyše 200-tisíc voličov hodili do koša, aby tu veselo mohli bačovať liberáli - čo myslíte, keď si dovolia toto, aký podvod vymyslia v parlamentných voľbách?" Pýta sa poslanec.

"Mimochodom, keď sme už pri tom, opäť dal o sebe vedieť aj ESET, ktorého majitelia vlastnia Denník N a financovali kampaň PS aj Čaputovej. Pamätáte na synáčika zakladateľa ESET-u Trnku, ktorý tu vytváral zoznamy ruských trolov? Teraz vymetá liberálne médiá a sliedi na Telegrame. Vraj sme tu všetci radikáli, vrátane vás, čo to teraz čítate. A najhorší je Danny Kollár a Ľuboš Blaha," pripomína podpredseda Smeru.

Problémy na FB začínali rovnako

"Už len čakám, kedy nám vypnú Telegram, aj pri Facebooku to začalo takto isto. Zjavne sa nás boja - v rozhovore s Gerulata sa dozviete, že sme ešte nebezpečnejší ako na Facebooku. Bububu. Na Slovensku sa rúcajú posledné zvyšky demokracie, prezidentka a vláda hecujú proti referendu a eseťácki truľkovia útočia na kritikov režimu.," upozorňuje Blaha.

Ohlasy na referendum: Taraba vidí šancu, Belousovová má kritiku
Prezidentka SR Zuzana Čaputová vyhlásila referendum na 21. januára 2023. Medzi prvými sa ozvali Tomáš Taraba (Život-NS) a Anna Belousovová "V každom prípade majú ľudia jedinečnú možnosť toto referenendum poňať ako hlasovanie o tejto vláde a tomto... Čítať ďalej
03 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Učebnicová totalita

"A mne medzitým zakázali predávať moju vedeckú knihu o Leninovi - v Martinuse, ktorý ovláda Michal Meško z Denníka N, otvorený podporovateľ Progresívneho Slovenska. Aká náhoda. A tiež v Panta Rhei, ktorú vlastní finančná skupina J&T. Áno, tá istá J&T, ktorá vlastní TV JOJ, kde má Blaha takisto zakázaný prístup. Len aby ste poznali prepojenia. Finančným skupinám a milionárom okolo Denníka N zjavne prekážame natoľko, že nám zakazujú predávať aj vedecké knihy - vitajte v liberálnom fašizme," uzatvára Ľuboš Blaha.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik