Danko: Erdogan je dobrý obchodník, poďakujme mu za migrantov
04 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Aj predsedu SNS Andreja Danka znepokojuje neriešená situácia, do ktorej sa Slovensko dostáva ani nie tak vďaka utečencom, ako vďaka nečinnosti kompetentných orgánov.

Migranti zaplavujú Slovensko

"Z celého Slovenska dostávame správy o hromadnej migrácii. Pri Zvolene dostal kamión defekt a zrazu z neho vystúpilo 50 utečencov..." píše predseda SNS a za pravdu mu dávajú vôbec nie sporadické informácie v médiách o zachytených migrantoch.

Česká polícia zverejnila video, ako sa migranti snažia dostať cez česko-slovenskú zelenú hranicu! Mikulec vytočený do biela, reaguje (VIDEO)
Polícia Českej republiky zverejnila video, ako sa migranti snažia dostať cez česko-slovenskú zelenú hranicu. Čo nevidí rezort Romana Mikulca, zachytili bezpilotné lietadlá s termovíziou, ktoré využíva na boj s migrantmi Polícia Českej republiky.... Čítať ďalej
31 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

V koho je to prospech?

"Pýtam sa nahlas, či to niekomu vyhovuje, že do Schengenského priestoru sa v rámci EÚ dostávajú utečenci zo Sýrie. Odpoveď je ľahká. Áno, vyzerá to na špinavú dohodu medzi Tureckom a špičkami EÚ. Je to organizované. Turci mali dlhodobo problémy so sýrskymi utečencami. Teraz sa ich zbavujú a zázračne prechádzajú hranice bez akýchkoľvek dokumentov," vysvetľuje Danko.

Erdogan to zobchodoval

"Kto vníma Erdogana, vie, aký je obchodník. Erdogan sa zbaví utečencov a zaplatí tým, že pomáha Ukrajine alebo nebude blokovať vstup Švédska a Fínska do NATO. Je to evidentne organizovaný presun utečencov," uzatvára bývalý predseda NR SR.

Nitrianski policajti zadržali na rýchlostnej ceste R1 takmer stovku migrantov
Nitrianski policajti zadržali v stredu na rýchlostnej ceste R1 takmer stovku migrantov. Vyplýva to z vyjadrení polície. V ranných hodinách zastavovali diaľniční policajti dodávku, ktorej vodič na ich znamenia nereagoval a pokračoval v jazde.... Čítať ďalej
02 | 11 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik