AKTUALITA Študenta, ktorý útočil sekerou v škole, obvinili z ÚKLADNEJ VRAŽDY!
04 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

Študenta, ktorý vo štvrtok (3.11.) sekerou útočil na spolužiakov na strednej odbornej škole v Novákoch, obvinili z obzvlášť závažného zločinu úkladnej vraždy spáchaného v štádiu pokusu. Informuje o tom televízia Markíza.

„Aktuálne v rámci zadržiavacej lehoty vykonávame s obvineným úkony trestného konania. Vyšetrovateľ rozhodne o ďalšom postupe až po ich vykonaní. V tejto trestnej veci vykonáva dozor prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry,“ uviedlo v stanovisku ministerstvo vnútra.

Noc strávil mladík v policajnej cele. Viacero policajtov, vyšetrovatelia, aj príslušníci Národnej kriminálnej agentúry prišli v piatok spolu so 16-ročným útočníkom do domu, v ktorom býva. V dome strávili niekoľko hodín, pričom zaistili elektroniku aj ostré predmety. Všetko nasvedčuje tomu, že svoj čin plánoval.

Čo sa stalo

Vo štvrtok ráno na strednej škole v Novákoch vyčíňal študent so sekerou. Sekol jedno dievča do čela. Mal zraniť aj ďalšieho chlapca. Následne na to zo školy ušiel. Policajti nasadili psovodov a po žiakovi pátrali. Chytili ho 500 metrov od školy v neďalekom poli. 

Prípad prebrala Národná kriminálna agentúra (NAKA).

Matka študenta sa podľa portálu zoznam.regiony.sk odmietla k celej veci vyjadriť. Polícia sa chystá študenta obviniť. Podľa najnovších informácií, útočník sa údajne inšpiroval nedávnou vraždou na Zámockej.

AKTUÁLNE: V dome útočníka z Novák zasahuje NAKA
Do Lazian, kde útočník býva ho dnes priviezla NAKA. Tá v dome jeho rodičov začala domovú prehliadku. Študent bude obvinený Matka študenta sa podľa portálu zoznam.regiony.sk odmietla k celej veci vyjadriť. Polícia sa chystá študenta obviniť.... Čítať ďalej
04 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik