Kostlivci v skrini amerického prezidenta Bidena a jeho rodiny
03 | 11 | 2022 I Eka Balaskova

Informácie o prinajmenej čudnom správaní 79-ročného amerického prezidenta Joe Bidena sa objavujú čoraz častejšie. Politik a exminister školstva Juraj Draxler sa pozrel na "kostlivcov v skrini rodiny Bidenovcov".

Joe Biden je známy bizarnými vystúpeniami. Blížia sa kongresové voľby a prezident si robí kampaň. K tomu patria omyly ľudí a faktov.

"Okrem iných bizarností povedal, že chápe rodiny veteránov, pretože aj jeho syn zahynul v Iraku. Jeho syn Beau Biden síce v Iraku ako člen Národnej gardy bol, ale umrel o päť rokov neskôr, na rakovinu. Biden to, ako jeho syn zahynul v Iraku, pritom za posledné týždne zopakoval už dvakrát, " dokladá svoje tvrdenie o absurdnosti Bidenových hlášok Draxler.

Známy americký historik a publicista varuje. Nebezpečnej ideológii sa musíme VZOPRIEŤ! (VIDEO)
Morálne pokrytectvo progresívnej ľavice nepozná hraníc. V ich popredí stoja zelené iniciatívy súvisiace s totálnou kontrolou moci nad strednou a nižšou spoločenskou triedou. Na deštruktívny vplyv pokrokovej ľavicovej ideológie poukazuje aj... Čítať ďalej
02 | 11 | 2022 | Emanuel Orban

Zaujímavý Beau Biden

"Keď sa bližšie pozriete na jeho životopis, zistíte, že Beau Biden sa ako generálny prokurátor štátu Delaware podieľal na justičnej nehoráznosti, akými je americký systém "preslávený". V roku 2009 bol usvedčený zo sexuálneho zneužívania svojej 3-ročnej dcéry Robert H. Richards IV, člen jednej z najbohatších amerických rodín (du Pontovci). 

Bol síce odsúdený na osem rokov väzenia, ale sudca rozsudok pozmenil tak, že osem rokov zmenil na podmienku. Odôvodnil to tým, že odsúdenému "by sa vo väzení nedarilo dobre". Takže boháč nakoniec nemusel vôbec nič, dokonca ignoroval aj súdom nariadené liečenie," píše Draxler a dopĺňa informáciu, podľa ktorej v krátkom čase po tom vyšlo najavo pravdepodobné sexuálne zneužívanie syna. Prečo pravdepodobné? Pretože vyšetrovanie "vyšumelo".

"Beau Biden ako generálny prokurátor proti tomu nič neurobil, naopak, bizarné zmenenie rozsudku z niekoľkoročného väzenia na podmienku obhajoval. Mimochodom, v tom čase bol jeho otec už viceprezidentom USA," pripomína Draxler. 

Biznismen Hunter

"Ako nehorázne sa zvykne spomínať biznisové pôsobenie jeho syna Huntera. Ten na Ukrajine  úplne zjavne vďaka tomu, koho synom je, zarobil veľmi slušné peniaze. Ale príbeh druhého syna a krytia člena významnej rodiny považujem za ešte zaujímavejší a pre americký kontext typický," uvádza Draxler.

Rusko: Zabránenie stretu jadrových mocností je najvyššou prioritou
Ruské ministerstvo zahraničných vecí v stredajšom vyhlásení zopakovalo svoj záväzok čo sa týka zabránenia atómovej vojne a zdôraznilo, že Moskva považuje zamedzenie vzniku konfliktu s použitím jadrových zbraní za najvyššiu prioritu. "Sme pevne... Čítať ďalej
02 | 11 | 2022 | Ivan Mihale

Malá odbočka do histórie

"Nie je totiž nič nezvyčajné, že v USA bohatí ľudia ujdú väzeniu. Najznámejší je asi prípad Teda Kennedyho zo slávnej politickej rodiny, ktorý síce zabil kamarátku v autonehode, ktorú spôsobil a od ktorej ušiel, ale nestalo sa mu vôbec nič," ponúka Draxler príklad z histórie.

S médiami za chrbtom nič nezvyčajné

"Podobne ako iným deťom bohatých a vplyvných rodičov. USA majú relatívne slobodné médiá na to, aby sa o najočividnejších prípadoch trochu informovalo, ale to je tak všetko. Kontrastom sú prípady, keď úplne nevinní ľudia strávia za mrežami aj desaťročia - takmer vždy ide o ľudí z chudobných vrstiev, ktorí poslúžia na predhodenie verejnosti," upozorňuje Draxler.

"Len v ostatných mesiacoch došlo k prepusteniu hneď niekoľkých takto nesprávne odsúdených. A tento týždeň vyšetrovanie nadobro potvrdilo, že v roku 1966 boli dvaja muži protiprávne odsúdení za vraždu známeho černošského radikála Malcolma X. Očistenie ich mena je im samotným nanič, obaja totiž už dávnejšie zomreli, ale ich rodiny aspoň majú dostať odškodnenie. Po polstoročí..." Konštatuje Draxler.

Späť k Bidenovcom

"Niet divu, že v takejto atmosfére sa v USA darí divokým konšpiračným teóriám, vrátane tých o pedofilných klikách, ktoré ovládajú Washington a podobne. Samotný Joe Biden kedysi tvrdil, že podľa neho syn dostal nádor mozgu kvôli tomu, že bol v Iraku blízko jám, v ktorých armáda spaľovala svoj odpad. Rokmi sa mu to akosi poplietlo a teraz sa z toho dokonca stal príbeh o úmrtí priamo v Iraku," myslí si Draxler.

Poľsko: Utečencov máme plné zuby!
Poliaci majú plné zuby ukrajinských "utečencov". Aby bolo jasné - tých, ktorí odchod plánovali dávno, len naň nemali peniaze, alebo sa obávali, že ukrajinskú stredovekú mentalitu Európa nebude tolerovať. Dobyvatelia Európy 24. februára tohto roku... Čítať ďalej
02 | 11 | 2022 | Eka Balaskova

Patrí senilný človek na post hlavy veľmoci?

"Celé by to bol len smutný príbeh starého muža, keby tam nebol ten kontext: americká politika je tak bizarná, že vládnuce kliky takéhoto človeka pretlačili do nominácie Demokratickej strany na prezidenta," uzatvára Draxler.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik