Rodina generála Lučanského: Všetko, čo nám zostalo...
01 | 11 | 2022 I Alica Kočišová

V tieto dni si pripomíname našich zosnulých viac ako inokedy. Výnimkou nie je ani rodina nebohého Milana Lučanského, ktorá si jeho pamiatku uctila dojímavým statusom.

V období Dušičiek, možno viac ako inokedy, myslíme na našich zosnulých. Zapaľujeme sviečky na hroboch a takou virtuálnou si pripomenula generála Lučanského aj jeho rodina. Na jeho oficiálnom profile na sociálnej sieti zverejnili dojemné slová, ktoré hovoria za všetko: 

"Čo máš v ruke? Spomienky...  A prečo ich držíš tak silno ? Pretože sú to posledné, čo mi zostalo... Chýbaš mi... Chýbaš nám..."

Bývalý policajný prezident generál Milan Lučanský skonal 30.12.2020 po tom, ako sa podľa oficiálnych informácií pokúsil vo väzenskej cele o samovraždu. V kritickom stave bol prevezený do prešovskej nemocnice, tam sa ho však zachrániť nepodarilo. 

Nedostatok plynu nás dobehne skôr, ako sme si mysleli
Nedostatok plynu nás môže dobehnúť skôr, ako sme si mysleli. Podľa predpokladov sa v Európskej únii problémy s plynom tak skoro nevyriešia. Spoločné obstarávanie plynu riešia európski rozhodovatelia už pol roka, pričom je stále otázne, či by malo... Čítať ďalej
31 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik