Na bratislavské Hlavné námestie privezú vianočný stromček
01 | 11 | 2022 I Diana Zaťková

VIANOČNÝ STROMČEK BUDE OPÄŤ Z KARLOVEJ VSI! Chváli sa bratislavská mestská časť na svojej oficiálnej stránke. 

Do Bratislavy sa vianočné trhy vrátia 22. novembra a ich neodmysliteľnou súčasťou je aj vianočný stromček. Ten, ktorý bude zdobiť Hlavné námestie, bude aj tento rok z Karlovej Vsi, konkrétne zo Sološnickej ulice.

Jeho prevoz si vyžiada aj dočasné dopravné obmedzenia. Informuje o tom karloveská samospráva na sociálnej sieti.

Prevoz stromu sa začne v stredu ráno zhruba o 8.00 h na Sološnickej ulici. "Podľa mestskej polície by sa mal skončiť o 11.30 h. Polícia prosí vodičov, aby neparkovali od zastávky mestskej hromadnej dopravy Sološnická po križovatku Sološnická - Šaštínska," uviedla mestská časť. Tento úsek, vrátane Šaštínskej ulice, bude v čase 8.00 - 11.30 h úplne neprejazdný.

Do centra Bratislavy sa tento rok po pandemickej prestávke opäť vrátia tradičné vianočné trhy. Konať sa majú od 22. novembra do 22. decembra na Hlavnom a Františkánskom námestí.

Rozsypať popol v Tatrách? Zakázali to aj horolezcovej dcére Fialovej. No keď sa chce...
Tatry sú srdcovkou takmer každého Slováka a tak sa stáva, že si vo svojom poslednom želaní nejeden z nás praje, aby bol jeho popol po smrti rozptýlený práve v malebnom prostredí našich veľhôr. Doteraz s tým problém nebol, je tu však zmena. Súčasný... Čítať ďalej
01 | 11 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik