Hlas ľudu: Z Cigánikovej padnete na riť
31 | 10 | 2022 I Mária Škultétyová

Študuje už tretiu vysokú. Sama to povedala, tak hádam neklame.

Ak je to teda pravda, ja sa pýtam:

Je Janka naozaj taká šikovná? Potom v parlamente nenájde premožiteľa. Bude tam  zo všetkých naj. Ale aby som jej nekrivdila, musím tiež uznať, že jazyk má dvakrát podrezaný. To je dobrý predpoklad na hádky v parlamente aj v telke. V tom je Cigániková excelentná. Len neviem, či je to dosť aj na školu.

Ako to stíha popri rodine a práci poslankyne a šéfky výboru? Už vieme, že na kultúru a nočné bitky si aj pri tom všetkom nájde čas. Lenže štúdium  si vyžaduje sedieť aj v noci nad knihami, nie rajzovať po nočných podnikoch.

A tiež sa pýtam, či tie dve vysoké naozaj aj skončila. Neprestúpila náhodou z jednej na druhú a z druhej na tretiu? Pre Janku nič nezvyčajné. Má s tým skúsenosti. Keď jej to nešlo na gympli, tak  šup,  šup na učilište.

A pýtam sa ďalej: Nemá v tom prsty kamarát Brani? Veď skúsenosti s plagiátorstvom už tento bývalý minister má dobré.

A celkom na záver: Je škola ako škola?

HLAS ĽUDU: Bez dúhovej stužky
Všetky nedeľné politické diskusie sa opäť niesli v rovine ochrany práv LGBT menšiny. Človek pomaly nadobúda dojem, že z menšiny sa stáva väčšina. Viem, že vražda dvoch mladých mužov bola hrozný čin. Ale rovnako hrozné bolo zistenie, že ôsmak na... Čítať ďalej
31 | 10 | 2022 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik