Romana Tabak vysvetlila prečo neuspela v spojených voľbách vysvetlila. Tak, ako to vie iba ONA
30 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

Poslankyňu parlamentu Romanu Tabák , ktorá chcela byť starostkou bratislavskej mestskej časti Staré mesto v sobotňajších voľbách za celý deň krúžkovalo iba 216 voličov, čo bolo iba 1,42 percenta percenta hlasov. Romana Tabák vie, prečo to bolo tak, ako bolo a aj vysvetlila.

Romana Tabak v sobotňajších voľbách za celý deň získala iba 216 krúžkov. Starostom bratislavskej mestskej časti Staré mesto sa stal Matej Vagač s počtom hlasov 7633. 

Romana Tabak ďakuje

"Úprimne ďakujem za stovky hlasov! Kto je verný v najmenšom, je verný aj vo veľkom. Veľmi si vážim každý jeden hlas! Naďalej pre vás budem pracovať a hlasovať v PARLAMENTE! " uviedla poslankyňa parlamentu Tabak.

A hneď aj vysvetlila čo znamená "Parlament"

"Parlament je najvyšší zastupiteľský orgán a súčasne základný orgán zákonodarnej moci," vysvetlila Tabak.

"Rešpektujem výsledky volieb a prajem si v Bratislave /Starom meste aby sa zlepšili podmienky pre šport a cyklotrasy!" Dodala.

"Je dôležité si uvedomiť, že liberáli/progresívci vedú v Bratislave -nie na Slovensku!"Skonštatovala Tabak v závere príspevku.

Politik OĽaNO Šipoš, ktorý neuspel v komunálnych voľbách má vlastné, takmer NEUVERITEĽNÉ vysvetlenie na neúspech kandidátov OĽaNO
Ľudia chcú, aby parlamentní poslanci robili prácu v Národnej rade (NR) SR. V súvislosti s poslancami, ktorí v sobotných (29.10.) voľbách neúspešne kandidovali do mestských a krajských zastupiteľstiev, to v relácii TV Joj Na hrane vyhlásil šéf... Čítať ďalej
30 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik