Nový ruský jadrový strašiak
30 | 10 | 2022 I Milan Laca

Dôstojníci ruského námorníctva diskutovali o jadrovom útoku na Berlín a vojenské základne NATO.

Západné spravodajské služby hlásia „zachytenie“ rozhovoru medzi dôstojníkmi ruského námorníctva o možnom jadrovom údere na Berlín  a vojenské základne NATO, napísali britské noviny The Times, s odvolaním sa na nemecký časopis Der Spiegel.

Vraj sa pripravujú

Noviny obvinili Rusko z prípravy jadrového útoku na Berlín a základne Severoatlantickej aliancie. Podľa tajných informácií, údajne získaných od nemeckých bezpečnostných služieb, má ruská strana tri možné ciele útoku. Prvým z nich je samotný Berlín, druhým letecká základňa Rammstein, ktorá  je baštou amerického letectva v Nemecku. Okrem toho hovoria o treťom možnom cieli - leteckej základni Buechel pri meste meste Cochem, kde je uložených asi 20 amerických jadrových hlavíc.

Putin zistil Trussovej tajomstvá, jeho agenti sa nabúrali do mobilu
Súkromný telefón bývalej britskej premiérky Liz Trussovej údajne hackli agenti v službách ruského prezidenta. Vladimír Putin sa vraj dozvedel aj prísne strážené tajomstvá o rokovaniach s kľúčovými medzinárodnými spojencami a ruský líder sa dostal... Čítať ďalej
30 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Bolo to cvičenie?

„Takéto dialógy sú súčasťou vojenských cvičení, ale neznamenajú, že Moskva má plán na jadrový útok proti Nemecku,“ píšu noviny.

 Ruská falošná návnada?

Podľa expertov ruská armáda tieto údaje zverejnila zámerne. Podľa nich chceli zastrašiť Západ, pretože vedeli, že ich odpočúvajú. V rovnakom čase boli, podľa spravodajských informácií,  údajne zachytené správy, keď ruské lode vykonávali cvičenia v Baltskom mori.

Rusi - jadrová vojna nie!

Moskva opakovane vyhlásila, že sa nechystá rozpútať jadrovú vojnu. Prezident Putin obvinil  Západ z podnecovania hrozby jadrovej vojny. Podľa neho je „rozruch okolo jadrových hrozieb primitívny. Západ vraj hľadá dodatočné argumenty na odpor proti Rusku.

Poľsko sa chystá rozšíriť si územia (VIDEO)
Poľsko sa pripravuje na dobytie západnej Ukrajiny a referendum. Poľská vláda pripravuje odrazový mostík pre inváziu a zabratie svojich „historických krajín“ na západnej Ukrajine, píše stránka Modern Diplomacy. Už veľa stihli Ako sa uvádza v... Čítať ďalej
30 | 10 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik