Vodiči pozor! Polícia povolila na oba novembrové sviatky výnimku
28 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Prezídium Policajného zboru  povolilo na sviatky 1. a 17. novembra výnimku na dojazd pre nákladné vozidlá. TASR o tom informovala hovorkyňa policajného prezídia Denisa Bárdyová.

"Výnimka platí pre všetky nákladné vozidlá na diaľniciach, cestách pre motorové vozidlá, cestách I. triedy a pre medzinárodnú premávku prichádzajúce na územie SR z niektorých susedných štátov, ktorých cieľ cesty, napríklad stanovište vozidla alebo miesto vykládky, je na území Slovenska," priblížila Bárdyová.

Zároveň poukázala, že napriek výnimke budú policajti oprávnení zakázať vodičom jazdu na nevyhnutne potrebný čas alebo im prikázať smer jazdy, ak si to vyžiada bezpečnosť alebo plynulosť premávky.

Polícia bude v sobotu dohliadať na bezproblémový priebeh volieb
Polícia bude v sobotu (29. 10.) dohliadať na bezproblémový priebeh spojených volieb. Prijala opatrenia zamerané na ochranu ľudí a bezpečnostné opatrenia, aby nedošlo k narušeniu verejného poriadku. TASR o tom informovala hovorkyňa polície Denisa... Čítať ďalej
28 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik