Sme v dobrých rukách! Minister financií zdieľa TOTO FOTO
28 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Minister financií sa zabáva. Sociálne siete nevyužíva na komunikáciu s občanmi napríklad o tom, ako vláda a ministerstvo financií chce riešiť otázky, ktoré obyvateľov našej krajiny trápia, ale zdieľa infantilné obrázky. 

O čo vlastne ide?

Pán minister zdieľa fotky niekoho, kto si na brucho nakreslil rôzne ornamenty a nechal sa vyfotiť v mnohých pózach s komentárom: "...tehotná manželka odmietla fotografovanie, tak to spravil manžel, lebo už zaplatil".

Konečne plagiát od Matoviča, ktorý stojí za to
Richard Raši, poslanec NR SR a spoluzakladateľ strany Hlas-SD reagoval na "geniálnu myšlienku" ministra financií, s ktorou vyrukoval. Tvrdí, že rovnaký program už zaviedla vláda Petra Pellegriniho, dokonca dva roky úspešne bežal, kým ho Matovičova... Čítať ďalej
26 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Čo si o tom myslia ľudia

Väčšinu z diskutujúcich zdieľané fotky pobavili. Zazneli však aj hlasy kritické.

"Onedlho budú muži ako morské koníky - nakoniec deti budú rodiť muži a ženy budú odpočívať," konštatuje Tomáš Tóbik.

"Stále keď si pomyslím,že to už s vami horšie nemôže byť, príde moment a vy to tak či tak dokážete," poznamenáva neveriacky Bianka Jonášová. 

"Tento príspevok nádherne ukazuje ako náš najlepší minister financií (čítaj FanTTozzi) cielavedomo maká na štátnom rozpočte a nenechá sa ničím rušiť," poňal príspevok vážnejšie Jano Grácz.

A k nemu sa pripája Irena Sintajová: "Neviem čo týmito fotkami chcel p. Matovič povedať .. asi ako máme šetriť."

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik