Poslankyňa Tabák s novou identitou: V parlamente zasadá SUPER ROMANA! To musíte vidieť (FOTO)
28 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

Poslankyňa Romana Tabák (Sme rodina) vie svojimi kúskami vždy skvelo pobaviť nielen internet, ale celé Slovensko. Jej vtipné bonmoty, kúpanie vo vysokohorskom jazere, či bitku s kolegyňou Janou Bittó Cigánikovou zaregistroval snáď každý. Momentálne však vymyslela niečo špeciálne.

"Každý štvrtok počas schôdze parlamentu bude tzv. hodina otázok. Dnes (27.10. pozn. red.) Igor Matovič (Rómeo) bude odpovedať na moje otázky," napísala na sociálnej sieti extenistka.

Tieto štvrtkové hodiny otázok vzala poslankyňa skutočne vážne, lebo si na to vytvorila aj špeciálnu identitu. Raz za týždeň sa totiž pravdepodobne premení na SUPER-ROMANU a bude "bojovať za všetko, čo dáva zmysel". Čitateľov na facebooku vyzýva, aby jej poslali otázky, na ktoré by v parlamete radi dostali odpovede.

Takže odteraz máme v parlamente novú komiksovú postavičku.

Zdroj: FB/Romana Tabák | Romana Tabák

Tabák opäť v parlamente PERLILA! S Matovičom ako Rómeom
Poslankyňa Romana Tabák sa len nedávno nechala počuť, že si na Instagrame blokla satirickú stránku Zomri. To jej adminom však nebráni, aby si z nej naďalej robili posmešky. Naposledy v spojitosti s jej bývalým straníckym šéfom. A to Zomri... Čítať ďalej
22 | 10 | 2022 | Eka Balaskova

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik