Nicholsonová vyzýva ľudí: Nebojte sa ísť do politiky! Väčšia STOKA už to byť nemôže
28 | 10 | 2022 I Diana Zaťková

"Je Slovensko tehotné na novú politickú stranu?" Touto otázkou začala svoj najnovší status na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Slovákov čakajú v sobotu komunálne a krajské voľby a politička si myslí, že "o našom živote by už viac nemali rozhodovať hlúpi, podpriemerní a ukričaní PSYCHOPATI". 

"Stretávam sklamaných a nahnevaných ľudí, ktorí nemajú koho voliť," hovorí Nicholsonová. Uvádza, že si o sebe nemyslí, že je nejaký politický mesiáš, ktorý môže spasiť Slovensko, ale teší ju, že sa "okolo mňa začali sieťovať motivovaní, vzdelaní a slušní ľudia s víziou".

Politické dno ľudí od politiky odrádza

No političku trápi jedno: "Medzi tými desiatkami ľudí, ktorých sme zosieťovali, sú mnohí takí, ktorí chcú spolupracovať len na odbornej báze, ale boja sa vstúpiť do politiky naplno. Nechcú byť ministrami, ani poslancami. Pretože tá scéna, ktorá denne zapĺňa médiá zlými a horšími príbehmi z politického dna, je pre slušných ľudí desivá."

Nicholsonová zatiaľ žiadny nábor nerobí. Podľa vlastných slov totiž nechce vytvárať viac politického planktónu so 6-timi percentami. Má väčšie ambície. 

"Ale bez ohľadu na to, by som všetkým ľuďom s potenciálom, so vzdelaním, s odhodlaním, tým, ktorým Slovensko nie je ukradnuté, chcela povedať, aby sa nebáli ísť do politiky. Je extrémne dôležité, aby do nej vstupovali kvalitní ľudia s odborným zázemím a zdravým sebavedomím," vyzýva ľudí europoslankyňa.

Pročko si podal Drličku: Vraj šikana! Tu máte fakty, čo všetko napáchal
Drlička robí zo seba martýra. Politici ho vraj šikanujú. Nie je to pravda. Poslanec a zabávač Jožo Pročko týmito slovami reaguje na obvinenia, ktoré medializoval bývalý riaditeľ SND Matej Drlička. Ten podal demisiu po svojich škandalóznych... Čítať ďalej
28 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Myslíte si, že nejaké pochybnosti mali o sebe všetci tí PSYCHOPATI zo slovenskej politiky?

Český behaviorálny patológ Andrej Drbohlav charakterizuje psychopata v politike takto: Je to narcis, presvedčený o tom, že je úspešný, krásny a výnimočný. Nezriedka je to patologický klamár a manipulátor. Vyznačujú sa absenciou svedomia a ľútosti, nedostatkom súcitu a empatie s ostatnými. "Ak nepôjdete do politiky VY a VY, TÍTO do nej pôjdu určite," varuje politička.

"Chcem vyzvať múdrych a skromných ľudí s potenciálom: Nájdite ODVAHU, aby o našom živote už viac nerozhodovali HLÚPI, podpriemerní a ukričaní PSYCHOPATI. Prestaňte sa báť politiky. To, že je politika dnes stoka neznamená, že ňou musí byť aj zajtra," uzavrela Nicholsonová.

Názor odborníka: Parlament odstavili diletanti a nie Rusi! A niektorí poslanci sa tešili
"Ďakujem vám zdvorilo, hackeri, vďaka vám teraz môžem byť na koncerte Dorotky Nvotovej." Prezradila svoje náhradné plány namiesto rokovania v zablokovanom parlamente poslankyňa Monika Kozelová z OĽaNO. Odborník jej však protirečí. Žiadny hacker.... Čítať ďalej
28 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik