Prečo to prezidentka Čaputová robí? TOTO je vysvetlenie podľa Blahu!(VIDEO)
26 | 10 | 2022 I Eka Balaskova

Na nedávnej tlačovej besede Ľuboš Blaha (Smer-SD) vysvetlil, prečo Zuzana Čaputová podporuje vojensko-priemyselný komplex USA. Financovali ju rovnakí ľudia, ako kampaň Joe Bidena.

Nebúri sa len Trump

"Proti neoliberálom a militaristom v Demokratickej strane sa už búri nielen Donald Trump, ale aj ľavicové krídlo tejto strany," upozorňuje Ľuboš Blaha a pripomína list tridsiatich vplyvných kongresmanov z ľavicovej frakcie, Joevi Bidenovi. 

"V Demokratickej strane zjavne dochádza k obrovskému pnutiu medzi neoliberálnym Bidenovým krídlom, ktoré financoval George Soros ako hlavný donor kampane - to sú neoliberáli, militaristi. A máte tu ľavicové krídlo Bernieho Sandersa, ktorí vojnu odmietajú. A odmietajú sa pozerať na to, ako sa eskaluje napätie na Ukrajine a ako to môže vyústiť do jadrového konfliktu," vysvetľuje Blaha obsah listu.

Znechutená Belousovová: Pani prezidentka, vy si morálku ani len do úst neberte!
Anna Belousovová na sociálnej sieti už po niekoľký krát poukázala na pokrytectvo prezidentky SR Zuzany Čaputovej. Tentoraz v súvislosti s LGBT+ komunitou. Dve fotografie, jedna žena a jedno slovo Prvá fotografia zachytáva uplakanú prezidentku... Čítať ďalej
26 | 10 | 2022 | Eka Balašková

Zaujímavé spojenectvo

Podľa Blahu sa v USA vytvára akási aliancia medzi ľavicovým krídlom Demokratickej strany a tzv. sociálne konzervatívnym Trumpovým krídlom Republikánskej strany. 

"Nebude to samozrejme spojenectvo, sú to do veľkej miery vylučujúce sa prúdy v rámci ideologického zápasu, ale v tomto sú za jedno," dokresľuje Blaha situáciu v USA.

No späť na Slovensko

"A potom tu máte slovenských proamerických politikou, ako je Zuzana Čaputová, ktorá vám otvorene povie, že Ukrajina musí vstúpiť do NATO. To by de facto znamenalo tretiu svetovú vojnu, jadrový konflikt a zánik života na planéte. Gratulujem, pani prezidentka," hovorí Ľuboš Blaha, podľa ktorého prezidentka hlása presne to, čo chce počuť neoliberálne krídlo Demokratickej strany v USA.

Zvláštnosti v politike USA na Ukrajine
Politika Bieleho domu voči konfliktu na Ukrajine je čoraz čudnejšia. Tento názor vyslovil plukovník Douglas McGregor, bývalý poradca ministra obrany Spojených štátov, v článku uverejnenom v časopise The American Conservative. Vstúpia do... Čítať ďalej
25 | 10 | 2022 | Milan Laca

Pozadie Zuzany Čaputovej

"Pani prezidentka strávila dlhé roky v mimovládke Via Iuris, ktorú veľmi štedro dotovala desiatkami tisíc eur práve Nadácia otvorenej spoločnosti Georgea Sorosa. Samozrejme, nič tým nenaznačujem, aby náhodou súdy nepovedali, že niečo nemôžem hovoriť," upozorňuje podpredseda Smeru-SD. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik