Na D1 pred Sencom sa tvoria kolóny. Čo sa tam deje?
26 | 10 | 2022 I Ivan Mihale

Na diaľnici D1 pred Sencom sa prevrátilo na strechu auto. Na mieste sa tvoria viac ako desať kilometrov dlhé kolóny, premávka je usmerňovaná príslušníkmi dopravnej polície. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

"Krátko pred 15.30 h sme na linke 158 prijali informáciu o dopravnej nehode osobného motorového vozidla Cherokee, v dôsledku ktorej došlo k jeho prevráteniu na strechu priamo na diaľnici," priblížil Szeiff. Vodič, 34-ročný muž, utrpel zranenia, s ktorými bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc.

"Keďže vo vozidle bola zároveň nájdené aj zelená sušená rastlina, ako aj plynová a airsoftová zbraň, na miesto bol vyslaný aj policajný vyšetrovateľ," doplnil hovorca.

Polícia v tejto súvislosti vyzýva vodičov na zvýšenú opatrnosť pri prejazde týmto úsekom a zároveň na rešpektovanie pokynov policajtov, prípadne dopravného značenia.

Reakcie politikov na rozhodnutie ÚS. Je to zarezanie demokracie na Slovensku?
Koaličné strany neprekvapilo rozhodnutie Ústavného súdu (ÚS) SR o jednej z referendových otázok, ktoré navrhol Smer-SD. Opäť zo všetkého, tak ako vždy, vinia Roberta Fica. Prinášame vám niektoré reakcie politikov na rozhodnutie ÚS. Veronika... Čítať ďalej
26 | 10 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik