Turisti pozor! Nebezpečný koláčik vo Veľkej Fatre
23 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

Turisti pozor! Kuriózny a nebezpečný prípad sa stal vo večerných hodinách vo Veľkej Fatre. O pomoc boli požiadaní záchranári z Oblastného strediska Veľká Fatra.

"V Horskom hoteli Kráľova studňa sa nachádzala skupina štyroch turistov z Poľska, ktorí cestou ku hotelu požili halucinogénne huby. Tie im spolu s koláčmi ponúkla ďalšia skupina turistov, ktorú stretli počas túry z Blatnice na Kráľovu studňu," informuje Horská záchranná služba na sociálnej sieti.

"Intoxikované osoby boli rozrušené a zmätené, bolo im nevoľno a strácali zmysel pre realitu. Záchranári HZS im po príchode na miesto udalosti poskytli prvú pomoc, podali medikamentóznu liečbu a terénnym vozidlom HZS ich všetkých transportovali do nemocnice v Banskej Bystrici," uviedli.

Dlhé a trápne ticho Joe Bidena, "zablokovala" ho otázka novinára (video)
Americký prezident Joe Biden sa zdal stratený, keď sa ho v novom rozhovore pýtali, či by jeho manželka Jill Biden chcela, aby sa v roku 2024 uchádzal o znovuzvolenie. Reakciu amerického prezidenta Joe Bidena, zverejnil maďarský portál... Čítať ďalej
23 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik