Milan Mazurek sa postavil vláde! Vysvetlil, prečo sú poslední, ktorí môžu kádrovať, obviňovať a hrať sa na slušných a ľudských (Video)
20 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

V parlamente sa to obvineniami počas schvaľovania zákona o partnerskom spolužití podľa Milana Mazureka (Republika), poslanca NR SR, iba tak hemžilo. Dozvedel sa, že prakticky každý konzervatívne založený človek má pomaly podiel na vražde dvoch nevinných mladých ľudí v Bratislave, ktorú každý príčetný človek odsudzuje. Postavil sa obvineniam čelom! A vysvetlil, prečo sú poslední, ktorí môžu kádrovať, obviňovať a hrať sa na slušných a ľudských.

"Géniovia, vysvetlili ste mi to jasne. Mám krv a rukách, podľa pani Zemanovej, prejav mi nadiktoval Putin, podľa pána Zajačika a podobné úlety ľudí, ktoré by sme mohliv idieť v komediálnom seriále, ale herci sedia v Národnej rade," uviedol Mazurek v parlamente a video svojho prejavu zverejnil na sociálnej sieti.

"Nikto z Vás, drahí kolegovia z koalície sa ale nevyjadril k obsahu môjho prejavu, kde som vám povedal, že ste obyčajní pokrytci," dodal a nasledujúce slová adresoval poslankyniam zo strany SaS, Anne Zemanovej a Vladimíre Marcinkovej.

Dva roky ste intenzívne odoberali ľuďom ľudské práva, uviedol Mazurek

"Ste ľudia, ktorí dva a pol roka ignorovali intenzívne občanov Slovenskej republiky, odoberali ľudské práva, že keď už hovoríte o tej ústave, ako pani Zemanová, že TÁ obsahuje základné ľudské práva, tak ste to právy vy, kto prišiel a tie základné ľudské práva zhodil zo stola a z toho urobil politickú agendu, ako ste opäť povedali a oddelili ste časť spoločnosti od možnosti normálneho zdravého života," reagoval Milan Mazurek.

Bittó Cigániková v šoku! Okamžite po hlasovaní o postavení QUEER komunity na Slovensku "natrela" Progresívne Slovensko
Napriek deklarovanej podpore poslancov, zákon o partnerskom spolužití v parlamente nenašiel pri hlasovaní dostatočnú podporu a neprešiel ani do druhého čítania. Prezidentka Zuzana Čaputová ostala sklamaná, Jana Bittó Cigániková v šoku! A na... Čítať ďalej
20 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

"Potom mi pani Marcinková teda povedala, že máme ľudí zjednocovať," vysvetlil a reagoval

"Dva roky ste ľudí rozdeľovali, ničili, štvali proti skupine neočkovaných ľudí, nazývali ich nezodpovednými, tvrdili že majú krv na rukách, tak ako ste to teraz tvrdili mne, aj keď viete, že to nie je pravda. Delili ste ľudí, nedovolili ste im fungovať, malé deti nemohli chodiť do škôlky, ak ich rodičia neboli očkovaní, alebo testovaní. Keď v iných krajinách ľudia normálne žili, vy ste všetkých zavreli doma," pripomína Mazurek.

"Keď ja som z vianočných trhov v Poľsku točil, ako ľudia normálne žijú bez rúšok, vy ste zatvárali školy a na dva roky ste posadili mladých ľudí za počítač, ako bol aj ten mladý chlapec, obmedzili ste jeho sociálne kontakty a nechali ho, nech hrá neonacistické počítačové hry na americkcýh weboch," reagoval opäť.

"A dnes sa snažíte spojiť s vraždou ľudí, ktorí s ňou nemajú nič spoločné a naopak, odcudzujú ju," skonštatoval Mazurek.

"Vy ste pokrytci, pretože vy nesiete podiel viny na tom, v akom stave je spoločnosť a nemôžete sa dnes odvolávať na ľudskosť a toleranciu, lebo s ňou nemáte nič spoločné," skonštatoval v závere svojho vystúpenia Mazurek.

Video tu:

Streľba v Teplárni rozhýbala aj jazykovedcov. Štúr sa musí v hrobe obracať!
Jazykovedci zmenili definíciu lásky - pohlavie už je bezpredmetné! Jazykovedný ústav Ľudovíta Štúra SAV tak reaguje na teroristický čin namierený proti LGBTI+ ľuďom, ktorý sa stal minulý týždeň na Zámockej ulici. Jazykovedný ústav Ľudovíta... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik