Ani náhodou!
20 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Biely dom "urobí všetko preto", aby na nadchádzajúcom summite krajín G20 v Indonézii nedošlo k stretnutiu medzi americkým prezidentom Joeom Bidenom a šéfom Kremľa Vladimirom Putinom.

V stredu to uviedol denník The Guardian, informuje TASR.

Americkí predstavitelia sa budú snažiť aj o to, aby sa Biden s Putinom v Indonézii ani náhodou nestretli, napríklad na chodbách v dejisku konania summitu alebo pri spoločnom fotografovaní.

Schôdzka lídrov skupiny najväčších ekonomík sveta G20 sa uskutoční 15. - 16. novembra na indonézskom ostrove Bali.

Horúca správa! Naša prezidentka je SKLAMANÁ!
Prezidentka SR Zuzana Čaputová je sklamaná, že napriek deklarovanej podpore poslancov zákon o partnerskom spolužití v parlamente nenašiel pri hlasovaní dostatočnú podporu. Skonštatovala, že k vytvoreniu pocitu bezpečia a prijatia LGBTI+ komunite... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Ivan Mihale

Biden minulý týždeň pre televíziu CNN povedal, že sa na Bali s Putinom neplánuje stretnúť

Výnimku by urobil jedine v prípade, ak by bol šéf Kremľa ochotný diskutovať o prepustení americkej basketbalistky Brittney Grinerovej odsúdenej v Rusku za údajné pašovanie drog.

Magazín Politico však priniesol informáciu, že v súčasnosti neprebiehajú medzi Moskvou a Bidenovou administratívou v súvislosti s Grinerovou žiadne rokovania.

"Vieme, čo si prezident Biden myslí o Putinovi – že je to vrah a vojnový zločinec. A s takýmito ľuďmi sa zvyčajne stretnúť nechcete," uviedol bývalý americký veľvyslanec na Ukrajine William Taylor.

Americkú basketbalistku Brittney Grinerovú ruský súd v auguste odsúdil na deväť rokov väzenia a pokutu milión rubľov (15.000 eur) za údajné prechovávanie a pašovanie drog. Grinerovej totiž pri kontrole na letisku našli v batožine v Rusku zakázaný konopný olej slúžiaci ako náplň do elektronickej cigarety.

Nesmieme zabudnúť na prípad, ktorý šokoval Slovensko pred rokom. Na pochody proti nenávisti žiaľ, nestačil (VIDEO nechutnej výpovede)
Stalo sa pred rokom. V Trenčíne došlo k brutálnemu útoku, keď neďaleko Biskupíc napadol transexuál 17-ročné dievča, ktoré dobodal. Incident, ktorý sa stal pred rokom nezamával spoločnosťou natoľko, aby sa organizovali pochody. Dnes je všetko... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik