Na juhu stredného Slovenska je aj po prechode studeného frontu teplo
19 | 10 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

V niektorých lokalitách, prevažne na juhu stredného Slovenska, je aj po prechode studeného frontu naďalej teplo. Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ) o tom informoval na sociálnej sieti.

Chladnému vzduchu sa cez naše pohoria zatiaľ veľmi 'nechce', čo vytvára veľké teplotné rozdiely v rámci Slovenska," skonštatovali meteorológovia. Kým na Orave sa oproti utorku (18. 10.) ochladilo o cca 12 stupňov Celzia a aktuálne je tam len sedem až osem stupňov Celzia, v Juhoslovenskej kotline a okolí (ojedinele aj v Podunajskej nížine) je stále 19 až 21 stupňov Celzia.

Meteorológovia upozorňujú, že v najbližších hodinách čaká Slovensko od severu ďalšia dávka chladného vzduchu, ktorý sa dostane aj na juh stredného Slovenska, kde by malo byť už vo štvrtok (20. 10.) chladnejšie.

TOTO sa stalo na Slovensku: Do školy priniesol sekeru, aby vraždil?
Prípad, ktorý šokoval značnú časť Slovenska. Štrnásťročný Alex si do školy vzal sekeru a podľa polície mal jasný plán. Iba vďaka rýchlemu a pohotovému zásahu učiteľov nedošlo k najhoršiemu. Polícia koná. Chlapca, žiaka ôsmeho ročníka z Mníška nad... Čítať ďalej
19 | 10 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik