Papalášizmus? Boris Kollár vysvetľuje let vrtuľníkom
17 | 10 | 2022 I Gabriela Fedičová

Papalášske maniere? Pôsobivým príchodom si predseda NR SR vyslúžil kritiku. Uhradí účet za let vrtuľníkom Ministerstva vnútra na akciu vlastnej strany? Boli otázky, ktorým sa venovali médiá, aj opoziční politici. Boris Kollár vysvetľuje let vrtuľníkom.

Boris Kollár (Sme rodina) sa znova predviedol, keď v sobotu priletel do Rimavskej Soboty vrtuľníkom Ministerstva vnútra. Urobil tak v sprievode ministra práce, sociálnych vecí a rodiny SR Milana Krajniaka (Sme rodina), keď spoločne navštívili mesto Rimavská Sobota. O tom, že vzbudili pozornosť aj tým, že sa na miesto dostavili vrtuľníkom, priniesla informáciu pluska.sk.

Po prílete na futbalový štadión oboch prijal primátor na Radnici mesta, odkiaľ sa po krátkych priateľských slovách presunuli do Mestskej záhrady na Deň s rodinou. Tu rozdávali deťom cukrovinky. Šimko uverejnil o návšteve Kollára aj fotografie, kde je predseda parlamentu zachytený po prílete vrtuľníkom, informoval Hlavný denník.

Kedysi limuzínou do lekárne, teraz vrtuľníkom rozdávať cukríky
Papalášske maniere? Pôsobivým príchodom si predseda NR SR vyslúžil kritiku. Uhradí účet za let vrtuľníkom Ministerstva vnútra na akciu vlastnej strany? Borisa Kollára sa na to pýta líder SNS Andrej Danko. Boris Kollár (Sme rodina) sa znova... Čítať ďalej
16 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Prečo som letel? Vysvetľuje Boris Kollár, predseda hnutia Sme rodina a predseda parlamentu

"O tom rozhoduje môj protokol podľa pracovnej náplni, času a vzdialenosti. Včera som mal viacero pracovných povinností ne celom území Slovenskej republiky a podľa presunov a vzdialeností sa protokol rozhodne či použijeme auto, vrtuľník, alebo lietadlo, reagoval podľa portálu pluska.sk, predseda parlamentu Boris Kollár.

V Rimavskej Sobote mal podľa svojich slov už dlhodobo plánovanú návštevu kvôli položeniu základného kameňa výstavby kruhového objazdu v Rimavskej Sobote, ďalej projekt a budovanie nového zariadenia sociálnych služieb a preto bol so mnou aj minister práce Milan Krajniak," dodal Boris Kollár pre pluska.sk.

K tomu, či išlo o predvolebné kortesačky člena strany Sme rodina, primátora Rimavskej Soboty, Jozefa Šimka, za štátne peniaze, sa Boris Kollár doposiaľ nikde nevyjadril.

Kamenický Hirmanovi: Pán minister prestaňte nás zavádzať o výhodnom americkom plyne !
Má naša vláda klapky na očiach? Kamenický má obavy o nedostatku plynu za akceptovateľné ceny pre Európu. Stanovisko poslanca NR SR Ladislava Kamenického(Smer-SD), ktoré zverejnil na sociálnej sieti, prinášame pre našich čitateľov v plnom znení. ... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Emanuel Orban

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik