Hlas ľudu: Iliev na koni
17 | 10 | 2022 I Mária Škultétyová

Túto nedeľu sme boli aj svedkom arogancie Rasťa Ilieva.

Kto sledoval túto nedeľu reláciu V politike s Rasťom Ilievom, bol svedkom toho, ako sa hrdo priznal k svojej sexuálnej orientácii. Rozhodol sa tak, je to jeho vec. Jeho kolega Dírer tak urobil ešte pred vraždou dvoch mladých homosexuálov.  V rovnakej relácii povedal, že  je gay.

Túto nedeľu sme boli aj svedkom arogancie Rasťa Ilieva

Z relácií ho poznáme  ako rázneho novinára. Tentoraz to však poriadne prešvihol. Téma vraždy ho posadila na koňa. Z výšky videl svojich hostí ako nepriateľov LGBTI komunity. Dokonca  aj liberálnu Cigánikovú na jednom mieste nepochopil,  až sa musela brániť. Bol arogantný, všetkým vnucoval svoj názor. Nechcel pochopiť, že nie každý s ním musí súhlasiť. Drzo sa pýtal poslanca Tomáša, prečo sa v statuse nevyjadril k vražde, prečo nebol na pochode. Rýpal do svojich hostí, najmä do Gyimesiho a Tomáša.  Tomáš to už nevydržal a povedal mu: „Pán moderátor, vy ste dnes nejaký vysadený!“ Mal pravdu.

No vrcholom všetkého bola Iljevova výzva k novinárom, hercom a politikom, ktorých vraj v parlamente nie je málo. Vyzval ich, aby nemlčali,  aby sa priznali k svojej sexuálnej orientácii. Ja si na rozdiel od neho myslím, že je vecou každého, či si to nechá pre seba, alebo sa s tým  pochváli. Lebo sú ľudia, čo si svoju intimitu strážia. To, čo sa deje za dverami ich spálne, je ich osobná vec, s tým sa nejde na bubon.

Nie, pán Iliev, , to, čo ste naposledy predviedli, je nechutné, takto sa politická relácia nerobí!

Rozmyslite si, lebo plyn nedáme!!!
Zastropovanie ceny plynu zníži jeho dodávky z Ruska. Šéf Gazpromu Alexej Miller vyhlásil, že prijatie obmedzení na ceny plynu, by porušilo podmienky existujúcich zmlúv. To podľa neho povedie k zastaveniu dodávok paliva. Vysvetľuje „Viete, v... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Milan Laca

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik