Generál Viktorín: Rozdeľovanie spoločnosti je vina prezidentky
17 | 10 | 2022 I Alica Kočišová

Generál Jozef Viktorín reaguje na slová prezidentky Zuzany Čaputovej k tragickej udalosti na Zochovej, pri ktorom ozbrojený útočník usmrtil dvoch mladých mužov. Tvrdí, že rozdeľovanie spoločnosti je "maslom na prezidentkinej hlave", ktorá osobne túto smutnú udalosť politizuje.

Príspevok generála Jozefa Viktorína prinášame bez úprav:

Tak prezidentka sa rozhodla. Nie občan, nie pokoj, nie mier a nie stmeľovaniu spoločnosti. Jej osobná politizácia smutnej udalosti v Bratislave vytvára novodobých hrdinov, ktorých sa mimochodom nikto nepýta na sexuálnu orientáciu. Len oni ju spoločnosti nútia.

Slovensko so súčasnými predstaviteľmi znova ukázalo, že chýba zdravý rozum a líderstvo. Rozdeľovanie spoločnosti je Vaše „maslo na hlave“, pani prezidentka. A to pri všetkej úcte k úradu prezidenta.

Verím, že ste videli čo Vaša reakcia spustila. Videli ste protestujúcich včera i dnes? Kde je tá Vami propagovaná slušnosť? Alebo žeby neboli slušní a niekomu to vyhovuje? Verím, že Vy odpovede poznáte a zrejme ich pozná aj bývalý prezident, ktorý štartoval cez „slušných“ kariéru niektorých, inak bezvýznamných osôb.

Za týmto nie je nič osobné, iba holý fakt!

Čo sa dialo po vrahovom príchode domov?
Objavili sa nové informácie, ktoré objasňujú konanie rodičov strelca zo Zámockej, ktorý zabil dvoch nevinných ľudí. Prečo rodičia nevolali políciu? Čo sa udialo u nich doma? Nové skutočnosti prináša cas.sk. Na rodičov strelca zo Zámockej sa... Čítať ďalej
17 | 10 | 2022 | Alica Kočišová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik